Ez a husi készült a tegnapi ebédemhez a cikóriasalátához. Nagyon összeillettek.
Mustáros sertéssült

Hozzávalók:
4 db 2 cm vastagra vágott rövidkarajszelet
vaj
tetejére:
1 teáskanál vaj
1 evőkanál mustár
2 evőkanál durvára reszelt házi zsemlemorzsa
1 evőkanál szójaszósz
2 kávéskanál Worcestershire szósz
2 kávéskanál paradicsompüré
só
Elkészítés:
A felsorolt fűszereket egy tálkában összekeverjük.
Egy vastagtalpú nehéz serpenyőt felforrósítunk (én teflont használok, nehéz, zománcozott) és beledobunk egy evőkanálnyi vajat. Ezt is felforrósítjuk, és a hússzeleteket egyenként minden oldalukon átpirítjuk, ezután beletesszük egy kisebb hússütő tepsibe, a tetejére kenjük a keveréket, és közepesen meleg sütőbe toljuk. Addig sütjük, amíg a keverék picit megpirul a tetején. Ezután kivesszük, és 3-4 percig még állni hagyjuk, így még továbbkészül.
Salátával finom és gyorsan elkészülő étel.
Megjegyzések
0 megjegyzés ehhez: "Mustáros sertéssült"
Megjegyzés küldése