2014. október 24., péntek

Petrezselyemzöld tárolása

0 megjegyzés
A petrezselyemzöldet gyakran egy pohár vízbe helyezve tároljuk, ami megfelelő módszer akkor, ha 1-2 napról van szó. Ha viszont egy hétig is szeretnénk frissen tartani, akkor ezt tehetjük:
A petrezselyemzöldet ne mossuk meg. Ha van rajta víz, akkor töröljük le papírtörlővel, de vigyázzunk, egy kicsit se sértsük meg a leveleket. 10 percig szárítsuk szobahőmérsékleten. Ezután a száraz zöldet tegyük egy nylonzacskóba, és amennyire lehet, nyomjuk ki a levegőt és befőttesgumival zárjuk le. Helyezzük a hűtő zöldséges fiókjába legfelülre.





Megjegyzések

0 megjegyzés ehhez: "Petrezselyemzöld tárolása"

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com