tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post881660927051456492..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: Házi krémsajt - "mascarpone" házilagUnknownnoreply@blogger.comBlogger84125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-31992559894056650282017-09-01T09:04:53.958+02:002017-09-01T09:04:53.958+02:00@Névtelen
Én 450 g-os spar tejfölt használok. Az n...@<a href="#c3918978507586215125" rel="nofollow">Névtelen</a><br />Én 450 g-os spar tejfölt használok. Az nem savanyú, kitűnő mascarpone lesz belőle.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-39189785075862151252017-08-27T13:22:53.548+02:002017-08-27T13:22:53.548+02:00Kedves Wise Lady!
Ha sajttortához szeretnék krémsa...Kedves Wise Lady!<br />Ha sajttortához szeretnék krémsajtot készíteni, akkor joghurtból vagy inkább tejfölből ajánlott elkészíteni? Melyiknek az íze hasonlít inkább a Philadelphia krémsajt ízére?Névtelenhttps://www.blogger.com/profile/16284911749618164470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-7967041547726592072014-05-16T18:15:20.099+02:002014-05-16T18:15:20.099+02:00Én natúr joghurttal szoktam csinálni, van egy olcs...Én natúr joghurttal szoktam csinálni, van egy olcsó, de jó minőségű német 500 grammos kedvencem, ebből biztos több savó távozik, de azt is felhasználom sütéshez. Nagyon finom, édesen, sósan, zöldfúszerekkel.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-84218668059919701632014-01-31T13:35:45.061+01:002014-01-31T13:35:45.061+01:00Kedves Wise Lady! Zsírszegény tejfölből is működik...Kedves Wise Lady! Zsírszegény tejfölből is működik? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-76950989492251479982012-08-15T13:24:11.086+02:002012-08-15T13:24:11.086+02:00@MiklosAzzal is lehet.@<a href="#c8879384800189620416" rel="nofollow">Miklos</a>Azzal is lehet.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-88793848001896204162012-08-15T12:08:43.990+02:002012-08-15T12:08:43.990+02:00Anyagpelenkával kipróbálta már vki?Anyagpelenkával kipróbálta már vki?Miklosnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-63622835690810763192012-04-07T18:35:26.799+02:002012-04-07T18:35:26.799+02:00Nem kell hozzá citrom. A tejföl már megsavanyított...Nem kell hozzá citrom. A tejföl már megsavanyított tejszín eleve.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-3162103198788977542012-04-07T15:58:21.994+02:002012-04-07T15:58:21.994+02:00Mi nem tudtuk pontosan eldönteni, mennyi citrom ke...Mi nem tudtuk pontosan eldönteni, mennyi citrom kell a tejfölhöz, mivel sehol sem írtad le. Szóval mennyi citromlé kell egy pohár tejfölhöz, amit mondjuk 3 napig csepegtet az ember? Mi is szeretnénk kipróbálni ezt a csodát :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-15164979536110168612012-02-20T18:51:46.011+01:002012-02-20T18:51:46.011+01:00@Wise Lady
Teszt befejeződött! Épp akkortól, kapha...@<a href="#c4013679154276340806" rel="nofollow">Wise Lady</a><br />Teszt befejeződött! Épp akkortól, kapható volt 20%-os laktózmentes tejföl. 450g-ból 250g lett. Ár 357.-Ft. Most néztem mennyire brutál ára van a mascarpone-nak 250g 600.-Ft fölött. Mivel nem emlékszem már az ízére összehasonlítani nem tudok.<br />Észrevétel: Finom, valóban enyhe savanykás ízt érzek( a tejfölöm viszonylag édes), deSopszihttps://www.blogger.com/profile/09679327078919953189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-84533988417288622952012-02-17T17:52:06.193+01:002012-02-17T17:52:06.193+01:00Én is ki próbáltam a tejfölből készült sajtot,de s...Én is ki próbáltam a tejfölből készült sajtot,de sajnálattal tudom közölni hogy a tejfölből nem lett sajt csak egy keményebb tejföl lett belöle és a világon semmi köze ahoz a sajthoz amit a recept adó közölAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-40136791542763408062012-02-16T16:04:08.628+01:002012-02-16T16:04:08.628+01:00@Sopszi
Kíváncsi vagyok az eredményre.@<a href="#c1110010295852351612" rel="nofollow">Sopszi</a><br />Kíváncsi vagyok az eredményre.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-11100102958523516122012-02-16T12:20:43.488+01:002012-02-16T12:20:43.488+01:00Hmmm és mi a helyzet a laktózérzékenyekkel?! Mivel...Hmmm és mi a helyzet a laktózérzékenyekkel?! Mivel én mascarpone-t sem ehetek, kísérlet indul laktózmentes tejfölből. Nem emlékszem hány % a zsírtartalma, de egy próbát megér. Olcsó biztosan nem lesz :-/ de nem bánom, ha sikerül.Sopszihttps://www.blogger.com/profile/09679327078919953189noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-67732402043851686352011-04-25T18:24:51.586+02:002011-04-25T18:24:51.586+02:00@kylean
Snidlinggel én is imádom.@<a href="#c1900463733968382792" rel="nofollow">kylean</a><br />Snidlinggel én is imádom.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-19450459438693436702011-04-25T18:23:32.150+02:002011-04-25T18:23:32.150+02:00@Kiddy
Ó nagyon klassz lett, már csak a kóstolót k...@<a href="#c7292376966333385580" rel="nofollow">Kiddy</a><br />Ó nagyon klassz lett, már csak a kóstolót kellett volna elküldened. Örülök, hogy tudtad használni!Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-72923769663333855802011-04-25T17:54:22.101+02:002011-04-25T17:54:22.101+02:00Itt az eredmény:
http://bakerstreet.freeblog.hu/ar...Itt az eredmény:<br />http://bakerstreet.freeblog.hu/archives/2011/04/24/Repatorta_kremsajtos_mazzal/<br /><br />Meg kell jegyeznem, zseni vagy. =) Szuppperjó lett!Kiddyhttp://bakerstreet.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-19004637339683827922011-04-25T07:28:33.851+02:002011-04-25T07:28:33.851+02:00isteni finom én szendvicskrémnek használtam egy ki...isteni finom én szendvicskrémnek használtam egy kis snidlingel :DRózahttps://www.blogger.com/profile/16568580692114731061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-76899366800283689122011-04-22T19:53:31.834+02:002011-04-22T19:53:31.834+02:00@KiddyKíváncsian várom!@<a href="#c3570387966995656409" rel="nofollow">Kiddy</a>Kíváncsian várom!Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-35703879669956564092011-04-22T19:17:05.003+02:002011-04-22T19:17:05.003+02:00Szia, Wise Lady!
Visszatértem. Épp most tettem be...Szia, Wise Lady!<br /><br />Visszatértem. Épp most tettem be a hűtőbe egy dobozzal, répatortára lesz majd. <br />A blogon beszámolok! =)Kiddyhttp://bakerstreet.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-85839811834711746312011-02-02T16:55:01.110+01:002011-02-02T16:55:01.110+01:00@gabi
Nagyszerű, hogy ezt megtudtuk, ki fogom prób...@<a href="#c6359050828378899462" rel="nofollow">gabi</a><br />Nagyszerű, hogy ezt megtudtuk, ki fogom próbálni! KösziWise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-63590508283788994622011-02-02T15:29:41.574+01:002011-02-02T15:29:41.574+01:00A tejsavóról annyit elárulhatok, hogy kitűnő szőny...A tejsavóról annyit elárulhatok, hogy kitűnő szőnyegtisztító... egyszer véletlenül kiöntöttem a konyhai szőnyegre, és mire megszáradt, szép tiszta 'folt' lett a helyén... - legjobb tanítómester a tapasztalat!gabinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-3943836062935677992011-01-24T18:03:06.748+01:002011-01-24T18:03:06.748+01:00Kedves Wise Lady!
Köszi szépen a segítséget!Kedves Wise Lady!<br /><br />Köszi szépen a segítséget!Timihttps://www.blogger.com/profile/04045691864964354678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-1017787145084995142011-01-24T17:43:14.959+01:002011-01-24T17:43:14.959+01:00@Timi
Én 2-szer 30 másodpercig szoktam 900 W-on, d...@<a href="#c622187286782890431" rel="nofollow">Timi</a><br />Én 2-szer 30 másodpercig szoktam 900 W-on, de ez attól is függ, hogy hűtőhideg-e. 40 fok, az kézmeleg, tehát próbálkozz fél perccel, nyisd ki, tapintsd meg. Aztán vissza, ha nem elég. Épp egy kicsit érzed, hogy langyos, akkor már jó. Nem kell ám nagyon pontosan 40 fok.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-35940334811270935462011-01-24T17:35:40.146+01:002011-01-24T17:35:40.146+01:00De émelyítően édes lett! :(
Annyira folyékony lett...De émelyítően édes lett! :(<br />Annyira folyékony lett, hogy tettem hozzá zseléfix-et, de már az sem segített rajta. :(Timihttps://www.blogger.com/profile/04045691864964354678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-6221872867828904312011-01-24T17:33:03.781+01:002011-01-24T17:33:03.781+01:00Szeretném megtudni, hogyha 40 fokra szeretném fölm...Szeretném megtudni, hogyha 40 fokra szeretném fölmelegíteni a tejfölt, hány W-osra állítsam a microt, és hány percre?Timihttps://www.blogger.com/profile/04045691864964354678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-7974386097478927592011-01-24T17:07:24.718+01:002011-01-24T17:07:24.718+01:00@Timi
Megnéztem a receptet, én 25 dkg porcukrot na...@<a href="#c6376802824406500756" rel="nofollow">Timi</a><br />Megnéztem a receptet, én 25 dkg porcukrot nagyon soknak tartok.<br />Nem volt émelyítően édes? A sok porcukortól is folyósodik, túrótölteléknél tapasztalható ez szintén.<br />250 g krémsajthoz max 100 g porcukrot tennék.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.com