tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post8603983047794488705..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: Mályvacukor - Pillecukor - MarshmallowUnknownnoreply@blogger.comBlogger345125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-69610079443388978882021-12-19T10:13:04.923+01:002021-12-19T10:13:04.923+01:0010 éve évente 2-3 alkalommal, de karácsonykor köte...10 éve évente 2-3 alkalommal, de karácsonykor kötelezően beírom a google keresőbe: wiselady pillecukor... Biztos pont vagy az életünkben. 😁 Boldog karácsonyt! hekvanchttps://www.blogger.com/profile/11016782318685895110noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-21806984110938070722021-02-07T18:42:46.860+01:002021-02-07T18:42:46.860+01:00A Te leírásod tetszett eddig a legjobban, köszi sz...A Te leírásod tetszett eddig a legjobban, köszi szépen! A jövő héten tervezem kipróbálni :))) Alig várom!Andicseknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-1751568495903337422017-12-15T13:24:21.038+01:002017-12-15T13:24:21.038+01:00...es nagyon finom, kostold meg!��...es nagyon finom, kostold meg!��Suzannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-80154488728524660852016-11-18T09:30:13.920+01:002016-11-18T09:30:13.920+01:00@dztunde
Szia! Már többször próbálkoztam a mályvac...@<a href="#c7409694110985166263" rel="nofollow">dztunde</a><br />Szia! Már többször próbálkoztam a mályvacukorral, de valahogy nem jön össze. Valamit elrontok. Amikor kész úgy tűnik minden rendben van de a hűtőből kivéve ragacsos marad és nem ruganyos. Miért van ez így? Sok a méz? Több ideig kell főzni?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11625489112463993000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-51202245749176873272016-02-14T15:03:59.653+01:002016-02-14T15:03:59.653+01:00Megcsináltam a férjem kérésére, mert ő nagy rajong...Megcsináltam a férjem kérésére, mert ő nagy rajongója a pillecukornak. Miután mostanában sokan posztolnak pillecukor recepteket a facebookon, gondoltam, hogy kipróbálom. Eddig minden simán ment. Nekem nem is kellett az a 6-7 perc alacsonyabb fokozatú mixelés, elegendő volt a fele idő is, mert már "mászott" a keverőszáron. De azért még fölvettem kb 1 percre max. fokozatra ezek után. MostHoneynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-47237243423545178552015-04-07T18:57:19.829+02:002015-04-07T18:57:19.829+02:00Nekem nagyon jól sikerült, csak a turmix közben tö...Nekem nagyon jól sikerült, csak a turmix közben tönkrement...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-70702402253201931962015-03-08T17:02:09.774+01:002015-03-08T17:02:09.774+01:00Szóval, megcsináltam, most pihen a hűtőben Gyönyör...Szóval, megcsináltam, most pihen a hűtőben Gyönyörűn feljött a habverőre már az alacsony fokozaton való veréskor, mivel első próbálkozás volt, nem mertem előbb abbahagyni a verést. Az állaga egy rendkívül nyúlós hab lett, ami megfelel a leírásnak, így viszont a szilikon formába és az edénybe is csak kanalanként tudtam nagy nehezen beleszedni, mert nyúlott , ragadt, a konyhapult olyan volt mint Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-46717414304511515462015-03-01T20:04:51.923+01:002015-03-01T20:04:51.923+01:00@Névtelen
Csak pár cseppet tennék, de tudod, ízlés...@<a href="#c6613936966081902149" rel="nofollow">Névtelen</a><br />Csak pár cseppet tennék, de tudod, ízlés kérdése. Én csak próbaképpen használtam, legtöbbször natúr vagy kakaós mályvacukrot készítek.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-66139369660819021492015-02-27T22:54:45.192+01:002015-02-27T22:54:45.192+01:00Az aromákból mennyit teszel bele? ZsuzsiAz aromákból mennyit teszel bele? ZsuzsiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-91457524996610667552014-05-19T15:50:43.614+02:002014-05-19T15:50:43.614+02:00Szia!
Már jó ideje tervezem, hogy megcsinálom, de ...Szia!<br />Már jó ideje tervezem, hogy megcsinálom, de sajnos idő közben kiderült, hogy a kisfiam fruktóz érzékeny. Szőlőcukorral készítek mindent. Szerinted ezt meg lehetne belőle csinálni? A mézet is pótolnom kell valamivel, pl rizssziruppal..?<br />Van pár cukorbeteg ismerősöm, akik édesszájúak, nekik mondjuk nyírfacukorral?<br />Köszönöm, ha válaszolsz!<br />Szép napot! GikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-35338309528210194702013-11-13T23:45:17.089+01:002013-11-13T23:45:17.089+01:00Előző Névtelennek:
Lehetséges, de biztosat csak ak...Előző Névtelennek:<br />Lehetséges, de biztosat csak akkor mondhatnék, ha kipróbálnám. Ha te kipróbáltad, írd meg a végeredményt, talán másokat is érdekel.<br />Szerencsére vagy sajnos én nem idegenkedem az állati eredetű zselatintól, allergiás sem vagyok rá, vallásom se tiltja - vagyis én a fenti receptet tartottam be, egy-két enyhe csavarral. Az első fehér adag sikerült, ezen felbuzdulva "Géza bácsihttp://gezabacsi.tk/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-43008473385118532232013-09-03T15:08:35.464+02:002013-09-03T15:08:35.464+02:00Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy pektinne...Furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy pektinnel is sikerülne-e. (a disznócsontból készült zselatinos verziót nem lenne kedvem két pofára tömni)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-54942210445354757932013-02-06T09:36:41.349+01:002013-02-06T09:36:41.349+01:00@Szandra
Kivonat@<a href="#c3274376122304689773" rel="nofollow">Szandra</a><br />KivonatWise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-32743761223046897732013-02-05T21:14:19.356+01:002013-02-05T21:14:19.356+01:00Azt szeretném kérdezni,hogy mi is azaz extractum?K...Azt szeretném kérdezni,hogy mi is azaz extractum?Köszi.:-) Szandranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-25846979082492407852012-12-17T09:43:36.335+01:002012-12-17T09:43:36.335+01:00Az első próbá? Egy adagra nekem is nagyon kemény l...Az első próbá? Egy adagra nekem is nagyon kemény lett nem hab inkább fogkrém állag. Ma kipróbálom öt adaggal és szilikon formában hátha hab lesz. Remélem habos lesz :-D köszi KatyusaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-48677978157826646532012-12-12T14:33:15.074+01:002012-12-12T14:33:15.074+01:00Egyszerűen: KÖSZÖNÖM, hogy leírtad, adaptáltad és ...Egyszerűen: KÖSZÖNÖM, hogy leírtad, adaptáltad és ingyen a nagyvilág szeme elé tártad! Gyerekkórházban dolgozom, muffint mindenképp akartam csinálni Karácsonyra a kollégáknak, de most már az okoz fejtörést, hogy melyikből mennyit :) <br />Egy mentőslány :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-5140740184572503152012-11-19T22:20:52.312+01:002012-11-19T22:20:52.312+01:00@Andika
Csak porcukorba is forgathatod. Viszont ak...@<a href="#c2078105800557331936" rel="nofollow">Andika</a><br />Csak porcukorba is forgathatod. Viszont akkor elég hamar el kell fogyasztani, és száraz helyen tartani, mert a porcukor hajlamos megragacsosodni.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-20781058005573319362012-11-19T09:03:18.438+01:002012-11-19T09:03:18.438+01:00Szia! A kukorica keményítő helyett lehet valami má...Szia! A kukorica keményítő helyett lehet valami mást használni?Andikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-47986300957818501392012-10-31T18:57:41.100+01:002012-10-31T18:57:41.100+01:00A más íz az ipari és házi előállítás különbözősége...A más íz az ipari és házi előállítás különbözősége miatt van.<br />A tojásfehérjés a marshmallow krém:<br /><a href="http://www.wiselady.hu/2012/09/marshmallow-krem-hazilag-marshmallow.html#axzz26jOty62T" rel="nofollow">http://www.wiselady.hu/2012/09/marshmallow-krem-hazilag-marshmallow.html</a><br />Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-38122157752747614912012-10-31T18:23:14.081+01:002012-10-31T18:23:14.081+01:00Kedves Wise Lady!
Már többször elkészítettem a pi...Kedves Wise Lady!<br /><br />Már többször elkészítettem a pillecukrot, kiváló recept.<br />Gyerekkoromban lehetett kapni nagyobb, külön csomagolt pillecukrot, annak kissé más volt az íze, gyanítom az a tojásfehérjés változat. Erre van bevált recepted?Boginoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-1983372358065352842012-07-12T18:34:12.207+02:002012-07-12T18:34:12.207+02:00Helló!
nekem egy olyan problémám lenne, hogy, el...Helló!<br />nekem egy olyan problémám lenne, hogy, elkésztettem és sikerült is jól :) sütés nélkül is finom, de amikor megakarom sütni akkor elkezd barnulni a külseje de utána meg szétfolyik az egész! Mi lehet a baj? Jah és parázson próbáltuk meg sütni. Előre is köszi a választ :) üdv: NoémiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-28697461232657399462012-06-16T16:46:28.615+02:002012-06-16T16:46:28.615+02:00Nem valószínű. Ehhez kell a cukor sziruptulajdonsá...Nem valószínű. Ehhez kell a cukor sziruptulajdonsága, ami a Norbi cukornak nincs.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-14928755286065781912012-06-16T15:58:47.865+02:002012-06-16T15:58:47.865+02:00Kedves Wise Lady!
Érdeklődöm, hogy Norbi cukorból...Kedves Wise Lady!<br /><br />Érdeklődöm, hogy Norbi cukorból is meg lehet csinálni?<br /><br />Üdv: Varzsuvarzsuhttps://www.blogger.com/profile/06534422104542202281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-66574862211161356442012-06-08T15:39:02.856+02:002012-06-08T15:39:02.856+02:00Szia! Én kipróbáltam és nagyon finom lett! Az elej...Szia! Én kipróbáltam és nagyon finom lett! Az elején azért elgondolkodtam rajta hogy ebből a folyós masszából hogyan lesz hab, de végül is sikerült :) Annyit változtattam a recepten, hogy csak porcukorba forgattam mert sehol nem tudtam venni kukorica keményítőt. Így is nagyon finom és azt hiszem még ma el fog fogyni. :D köszi a receptet!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-7271826230128364202012-03-25T16:57:08.311+02:002012-03-25T16:57:08.311+02:00Király! Imádom a mályvacukrot! Pláne tűzön megmele...Király! Imádom a mályvacukrot! Pláne tűzön megmelegítve... ♥Lydianoreply@blogger.com