tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post7695139010246133704..comments2024-03-29T03:55:35.963+01:00Comments on Anya főztje: Mézeskalács - azonnal puha, azonnal süthetőUnknownnoreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-51014759004633527862023-12-18T17:31:12.652+01:002023-12-18T17:31:12.652+01:00Rakd műanyag dobozba és vágj ketté egy almát tedd ...Rakd műanyag dobozba és vágj ketté egy almát tedd közé két nap múlva puha lesz. Jó étvágyat hozzá.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-87407472074224367072022-11-29T13:09:48.371+01:002022-11-29T13:09:48.371+01:00Köszi finom lett🥰Köszi finom lett🥰Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-55166300756441387102022-11-25T17:59:30.269+01:002022-11-25T17:59:30.269+01:00Most tálaltam rá erre a receptre. Egyszerű és nagy...Most tálaltam rá erre a receptre. Egyszerű és nagyszerű! Köszönöm!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-6725888679247585782021-12-20T15:41:13.279+01:002021-12-20T15:41:13.279+01:00Vajon mennyire fontos a rétesliszt? Búzalisztek va...Vajon mennyire fontos a rétesliszt? Búzalisztek vannak csak itthon....Zsubihttps://www.blogger.com/profile/10491223292809545936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-41300589344116974222021-11-28T09:48:29.357+01:002021-11-28T09:48:29.357+01:00Jól sikerült! Nagyon finom. Köszönöm.Jól sikerült! Nagyon finom. Köszönöm.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09419458065250737921noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-89108023948654028262017-11-28T17:14:07.796+01:002017-11-28T17:14:07.796+01:00Szuper és gyors recept. Köszi!Szuper és gyors recept. Köszi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-35233731438485010902016-12-10T17:12:31.386+01:002016-12-10T17:12:31.386+01:00Nagyon jó recept! De a 3 evőkanál méz valóban jóva...Nagyon jó recept! De a 3 evőkanál méz valóban jóval kevesebb, mint 15dkg. Kicsit ragadós, de finom a végeredmény. Gyerkőccel együtt sütjük. :) AndiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-57381304297810896502016-12-07T10:31:50.940+01:002016-12-07T10:31:50.940+01:00Nagyon jó recept!!! Ma meg sütöttem és finom puha ...Nagyon jó recept!!! Ma meg sütöttem és finom puha maradt az íze is nagyon jó a tésztával könnyű dolgozni annyit változtattam rajta hogy mézes kalács fűszer keveréket tettem bele !!!Köszi a receptet ezentúl csak ezt sütöm !!!! Kellemes Ünnepeket !!!!!<br /> Macihttps://www.blogger.com/profile/10371188465450616786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-14210064471701234442016-12-06T09:53:30.691+01:002016-12-06T09:53:30.691+01:00Cserélje le sürgősen a mérlegét aki azt állítja ho...Cserélje le sürgősen a mérlegét aki azt állítja hogy 3 evőkanál méz az 150 gramm! Egy egész flakkon maciméz 250 grammos, akkor gondolkozzatok már, hogy lehetne 3 evőkanál méz 150 gramm. Maximum. 50, de lehet még annyi sincs.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-79629455727130877402016-11-25T19:17:56.485+01:002016-11-25T19:17:56.485+01:00A mézet 40 foknál nem szabad jobban hevíteni..mind...A mézet 40 foknál nem szabad jobban hevíteni..minden értéke elveszik. A mézeskalácsba pedig sokkal jobb a vegyes virágméz. A zsír íze kifejezetten rossz a kalácsban.<br />Szilviahttps://www.blogger.com/profile/13240911615265998369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-59960386104315575322015-12-28T01:08:37.880+01:002015-12-28T01:08:37.880+01:00@Névtelen
3 evőkanál méz, jól megmerítve, púposan ...@<a href="#c710945751249015453" rel="nofollow">Névtelen</a><br />3 evőkanál méz, jól megmerítve, púposan és kicsurgatva, az kb. 150 g.<br />Kimérve sem lesz kezelhetetlen. Itt inkább a méz minősége lehetett a gond. Én csak háztól vett termelői akácmézzel sütöm. Egyébként remélem, hogy 1-2 evőkanál liszt hozzáadása segített.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-7109457512490154532015-12-22T17:28:47.585+01:002015-12-22T17:28:47.585+01:00Huhh. Hát nem tudom milyen evőkanálból három lesz ...Huhh. Hát nem tudom milyen evőkanálból három lesz 15 deka, de nálam ez az arány nagyon nem stimmel. Három evőkanál semmit nem ért, 15 dekával meg kezelhetetlenül puha tésztát kaptunk... :-(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-54688270139765372642015-12-20T11:27:55.712+01:002015-12-20T11:27:55.712+01:00Szia!! Most találtam rá a receptedre.Isteni finom ...Szia!! Most találtam rá a receptedre.Isteni finom , puha lett :-)köszönöm.andi73https://www.blogger.com/profile/03986184803818642262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-74593244467043665312015-10-25T23:07:21.306+01:002015-10-25T23:07:21.306+01:00Csodás!!!! A gyerekek imádták, de én is! Fahéjat, ...Csodás!!!! A gyerekek imádták, de én is! Fahéjat, kardamont és szegfűszeget tettem bele, fél -fél kiskanállal és picivel kevesebb porcukrot. Szuper, hogy nem kellett pihentetni sem. Kb 5 mm vastagságúra hagytam.<br />Köszönöm!Nikihttps://www.blogger.com/profile/04274084851505693068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-42432099223382997452015-02-11T14:12:36.484+01:002015-02-11T14:12:36.484+01:00Szuper recept! Gyorsan elkészül és ahogy kihül leh...Szuper recept! Gyorsan elkészül és ahogy kihül lehet is enni! Finom omlós tészta gyerekek imádják! Köszönjük!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-73085895760869993682014-12-17T15:00:23.672+01:002014-12-17T15:00:23.672+01:00Ma kipróbáltam. Nagyszerűen sikerült.
Itt egy fotó...Ma kipróbáltam. Nagyszerűen sikerült.<br />Itt egy fotó is: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204156609847795&set=pcb.10204156611167828&type=1&theater<br />Köszönöm.<br />Kellemes ünnepeket, ilyen finom recepteket!<br />Forró EszterAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-10731811792305483112014-12-16T19:58:47.074+01:002014-12-16T19:58:47.074+01:00 Megcsináltam, isteni lett, tapasztalatom, hogy... Megcsináltam, isteni lett, tapasztalatom, hogy mindent tartsatok be ahogy a receptben szerepel és nem lehet elrontani, tényleg nem szabad nagyon vékonyra nyújtani. A tojásfehérje is megszáradt, nagyon-nagyon köszönöm!Melusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-27486620526476686022014-12-15T13:09:11.617+01:002014-12-15T13:09:11.617+01:00Koszonjuk a receptet, tegnap kiprobaltam, es elsor...Koszonjuk a receptet, tegnap kiprobaltam, es elsore ugyan puha volt de ahogy hult, vegul megkemenyedett. Dobozba tettem, mivel turelmetlen nepek vagyunk parommal, almat is raktam melle, es fel nap alatt mar puhult, mara isteni omlos. Eloszor nagyon megijedtem, h milyen bena vagyok, de vegul csak jo lett :) koszonjuk meg egyszer :)Tamihttps://www.blogger.com/profile/10202554292463421401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-70109129785555693002014-12-14T15:10:17.766+01:002014-12-14T15:10:17.766+01:00 Már kb. tizedszerre sütöttem és nagy szeretettel ... Már kb. tizedszerre sütöttem és nagy szeretettel ajánlom mindenkinek. Isteni finom. Pont az előbb küldtem el a receptedet a barátnőmnek.<br /> Köszönöm mindenki nevében, hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos receptet!Bobeknoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-72184512445735437722014-12-13T17:44:34.460+01:002014-12-13T17:44:34.460+01:00@Petra
Ebből kb. 40-50 db lett, de ez függ a kiszú...@<a href="#c8119780489867685994" rel="nofollow">Petra</a><br />Ebből kb. 40-50 db lett, de ez függ a kiszúróktól nagyon. Az enyémek nem nagyok.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-81197804898676859942014-12-13T17:21:38.439+01:002014-12-13T17:21:38.439+01:00 Szia!
Jól hangzik a recept! Holnap meg is sü... Szia!<br /><br /> Jól hangzik a recept! Holnap meg is sütöm! :) Egy kérdésem lenne csak, kb. hány darab lesz egy adagból?<br /><br /> KösziPetranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-31315854242869904332014-12-13T17:18:35.371+01:002014-12-13T17:18:35.371+01:00Köszönöm a szuper receptet, nagyon finom:))ajánlom...Köszönöm a szuper receptet, nagyon finom:))ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki!:):D<br />Mayanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-27331026220286401902014-12-12T09:12:02.988+01:002014-12-12T09:12:02.988+01:00Vegre en is megtalaltam ezt a receptet! Megy is a ...Vegre en is megtalaltam ezt a receptet! Megy is a csaladi receptgyujtemenybe. <br />- kulfoldon elve nincs reteslisztem, igy sima liszttel keszitettem<br />- nekem is az 5 mm-es jott be<br />- holegkevereses sutoben nalam 10 perc alatt lett pont jo<br />- egy ejszaka utan kapcsos uvegben nagyon szepen megpuhult DOORTJE::https://www.blogger.com/profile/01888210423828877975noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-21582949980238721192014-12-07T12:11:03.523+01:002014-12-07T12:11:03.523+01:00Kedves Wise Lady, nagyon, nagyon finom lett a méze...Kedves Wise Lady, nagyon, nagyon finom lett a mézeskalács, és aminek duplán örültem, hogy hamar elkészültem vele, így a Lányok alvása idején simán, könnyedén elkészültem. A máz még nincs rajta, de csak azért, mert nem akarom felverni a Csajokat álmukból a habverő hangjával. :)<br /><br />Köszönöm én is a szuper receptet! :)<br /><br />Vivienviviennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-32719798543287796402014-11-23T14:26:29.535+01:002014-11-23T14:26:29.535+01:00en ma sutottem dupla adagot belole,disziteni mar c...en ma sutottem dupla adagot belole,disziteni mar csak a masodik adagot lehetett…az elsonek addigra morzsaja sem maradt:)) koszonom a szuper receptet,ennel maradunkÉvinoreply@blogger.com