tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post5792720958411250916..comments2024-03-29T03:55:35.963+01:00Comments on Anya főztje: Rántott csirkecombUnknownnoreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-57850012421543629542013-10-19T14:33:13.303+02:002013-10-19T14:33:13.303+02:00Sziasztok!
A nagyszüleim és az anyukám műhúsnak h...Sziasztok!<br /><br />A nagyszüleim és az anyukám műhúsnak hívták kiskorom óta, a mai napig minden husi rántásnál csináljuk.Sajnos ,ahogy ők csinálták már nem élvezhetem, de próbálom úgy csinálni:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-14770910923548537602011-12-17T11:47:51.004+01:002011-12-17T11:47:51.004+01:00@Névtelen
A megbolondítás nagyon jó ötlet, ki fogo...@<a href="#c8040202031923949873" rel="nofollow">Névtelen</a><br />A megbolondítás nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni!Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-80402020319239498732011-12-17T09:09:12.351+01:002011-12-17T09:09:12.351+01:00A férjem rántott csirkecombot szeretne vacsira.Én ...A férjem rántott csirkecombot szeretne vacsira.Én is féltem,hogy nem sül át,de ezek után nincs lehetetlen,csak tehetetlen!Köszönöm a segítséget!!Zsani<br />Én a megmaradt prézlis tojást reszelt répával vagy szezámmaggal bolondítom.A gyerekek és az apjuk is harcba száll értük.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-73470555915648737412011-08-08T15:19:25.952+02:002011-08-08T15:19:25.952+02:00A maradékot mi is hamishúsnak és hívjuk, megy is é...A maradékot mi is hamishúsnak és hívjuk, megy is érte a harc, az alsócomb neve pedig "fogós pipihúsi". Már nem is tudom melyik unokám nevezte így először.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-75665010157912203422011-02-09T15:59:39.889+01:002011-02-09T15:59:39.889+01:00A képeken is látszik, hogy én rajta hagyom. Ha nem...A képeken is látszik, hogy én rajta hagyom. Ha nem szereted, le is szedheted.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-20995996790510584042011-02-09T09:37:28.449+01:002011-02-09T09:37:28.449+01:00a bore rajta maradt, vagy le van szedve a combrol?...a bore rajta maradt, vagy le van szedve a combrol? errol senki nem ir...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-39517944690379419682009-12-20T18:16:20.462+01:002009-12-20T18:16:20.462+01:00Valójában azért ilyen részletes, mert célzottan az...Valójában azért ilyen részletes, mert célzottan az angol nyelvű blogomba készült. Egy külföldinek egyáltalán nem rutin, és a blog be szeretné mutatni a valóban magyar ételeket úgy, hogy bárki el tudja készíteni.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-46900304923812118892009-12-19T16:27:47.327+01:002009-12-19T16:27:47.327+01:00nálunk a maradék a hamishús.
veronálunk a maradék a hamishús.<br /><br />veroAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-54077301626839118102009-12-19T16:25:48.674+01:002009-12-19T16:25:48.674+01:00nagy respekt, hogy ilyen közkeletű ételt ilyen apr...nagy respekt, hogy ilyen közkeletű ételt ilyen aprólékosan, szépen, igyényesen végigfotóztál és leírtad. még annak is sokat segítesz, akinek egyébként rutin.veronoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-74454647353397237572009-12-07T16:41:42.050+01:002009-12-07T16:41:42.050+01:00Ancsika: én is azt írtam, "talán" a legf...Ancsika: én is azt írtam, "talán" a legfinomabb rész. Ebbe belefér a "dobverők" imádata is :DWise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-47551608531301567112009-12-07T16:39:27.659+01:002009-12-07T16:39:27.659+01:00Alex: Az alsócombot én nem szoktam csontozni, csak...Alex: Az alsócombot én nem szoktam csontozni, csak a felsőt, de kedvet csináltál hozzá. A felsőt azt én szoktam töltve is.<br /><br />Ancsika, Lúdanyó, Ágianyu: azt mondta ma nekem valaki, hogy nincs olyan ember, aki nem tudja ezeket a lépéseket. Mondjuk én nem így születtem, hogy tudtam :D<br /><br />Lori: egyike, amit legjobban utálok, az a sületlen csirkehús. Így laposan biztosan megsül, főlegWise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-2363716833466230512009-12-07T16:14:33.070+01:002009-12-07T16:14:33.070+01:00Anyukám olyan jól csinálja, még soha nem sikerült ...Anyukám olyan jól csinálja, még soha nem sikerült a közelébe se érnem. De hiába, ha kérdem, hogy kell, ő csak ennyit mond: bepanirozod és kirántod. Na, köszi!!??! Ez valamiféle veleszületett tudás kell legyen. Mondjuk én nagyon ritkán csinálok rántott dolgokat.Ágihttps://www.blogger.com/profile/09943602866851064867noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-5960763692985973992009-12-07T14:13:02.311+01:002009-12-07T14:13:02.311+01:00Hú, imádom a rántott csirkecombot, de éppen azért,...Hú, imádom a rántott csirkecombot, de éppen azért, mert féltem, hogy nem sül át, még sosem mertem hozzáfogni. Nagyon jó ez a részletes leírás, végre van honnan bátorságot meríteni!Köszi!Lorkahttps://www.blogger.com/profile/00208238180472466067noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-65372983085240088262009-12-07T13:18:16.181+01:002009-12-07T13:18:16.181+01:00Alex.
A csirkecomb alsó része is nagyon fínom kic...Alex.<br /><br />A csirkecomb alsó része is nagyon fínom kicsontozva és nagyon fínoman<br />összefüggően felszeletelve,esetleg egy kicsit ki is verve.Füszerezés után meg is töltöm - vegyesen,sajttal,sonkával,gombával,bacon szalonnával,feltekerve panírozom,kisütve majonézzal tálalva nagyon fínom.Ugyanezt panir nélkül sütőben elkészítve,melegen és hidegen is nagyon jó.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-11094552335035037072009-12-07T11:20:27.037+01:002009-12-07T11:20:27.037+01:00Nagyon jó ez a lépésről-lépésre fotósorozat és leí...Nagyon jó ez a lépésről-lépésre fotósorozat és leírás. Nagy segítség egy csomó embernek. Ezt a csirkecombot meg most nagyon megkívántam! Kellett nekem éhgyomorra idejönni :)lúdanyóhttps://www.blogger.com/profile/17160324212847448302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-80475176078828924322009-12-07T08:56:33.873+01:002009-12-07T08:56:33.873+01:00Micsoda türelmed van Whise Lady! :)
Én is szoktam...Micsoda türelmed van Whise Lady! :)<br /><br />Én is szoktam kicsontozni, nem mindig. Ha nem, akkor is bevágom a csontok mellett, hogy könnyebben átsüljön.<br />Nálunk érdekes nem ez a vakarcs volt a nyerő, hanem a dupla bundázás. Azért megy a verseny, a duplabundás husiért. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-14705337613756747912009-12-07T08:27:31.943+01:002009-12-07T08:27:31.943+01:00Tyűűű! Összefutott a nyál a számban! Imádom a comb...Tyűűű! Összefutott a nyál a számban! Imádom a combfilét, minden formában.Amihttps://www.blogger.com/profile/10090788310885471061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-30516418575157434522009-12-07T06:35:02.309+01:002009-12-07T06:35:02.309+01:00Profi fözösuli???? Nem rossz! :)
Azzal pedig, hogy...Profi fözösuli???? Nem rossz! :)<br />Azzal pedig, hogy melyik cs.comb a finomabb vitába szállok iziben! Nekem csak és kizárólag a "kupánütö" ergo, alsó combi a befutó! De hát ízlések és pofonok! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-23182871980343608172009-12-06T23:19:00.868+01:002009-12-06T23:19:00.868+01:00A maradékból sült vakarcs nálunk is kedvenc.
Hossz...A maradékból sült vakarcs nálunk is kedvenc.<br />Hosszú posztokhoz muszáj a Tovább.<br /><br />Raindrop: rengeteg időd van megtanulni, na és máris hol tartasz. Örülök, ha meghozom a kedved bármihez is, de sokat tanulok ám én is tőled!Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-57847941664561535742009-12-06T23:06:34.254+01:002009-12-06T23:06:34.254+01:00Új style: lépésről-lépésre? Nem rossz! :) Klassz a...Új style: lépésről-lépésre? Nem rossz! :) Klassz a csirkecomb is!:) Csak annak a "tovább"-nak nem örülök túlságosan!:Psedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-29416474623320208772009-12-06T23:03:59.057+01:002009-12-06T23:03:59.057+01:00A családunkban bodagnak hívtuk - Öcsémmel osztottu...A családunkban bodagnak hívtuk - Öcsémmel osztottuk egymást érte :-)jókajahttps://www.blogger.com/profile/07974685943278502754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-21873588109388243102009-12-06T22:14:48.817+01:002009-12-06T22:14:48.817+01:00Féltem eddig a combtól.
Nem tudok csontozni. :) I...Féltem eddig a combtól. <br />Nem tudok csontozni. :) Illetve :(<br />Annyira meghozod a kedvem minden ismeretlen dologhoz, igazán köszönöm!<br />Vakorcsot (mi így hívjuk a maradék panírt) mi is mindig sütünk. :DRaindrophttps://www.blogger.com/profile/08692179995786849474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-67706450471689532152009-12-06T22:11:54.555+01:002009-12-06T22:11:54.555+01:00Óriási kedvenc nálunk is! A maradék zsemlemorzsábó...Óriási kedvenc nálunk is! A maradék zsemlemorzsából készült sült izéért meg megy a versenyfutás :DSüti Bazárhttps://www.blogger.com/profile/18064781183351413381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-57580027161054562312009-12-06T20:29:36.694+01:002009-12-06T20:29:36.694+01:00Akkor most majdnem egyformát főztünk :DAkkor most majdnem egyformát főztünk :DWise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-61417988794280428682009-12-06T20:10:44.112+01:002009-12-06T20:10:44.112+01:00Pontosan ugyanígy kicsontozott csirke felsőcombból...Pontosan ugyanígy kicsontozott csirke felsőcombból volt nálunk is ma rántott csirke az ebéd, annyi különbséggel, hogy a prézli közé szezámmagot is tettem :)BeckZsuhttps://www.blogger.com/profile/02431627784959282946noreply@blogger.com