tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post2405122059953131457..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: Házi tésztaUnknownnoreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-21616910369415101352024-01-15T12:10:39.630+01:002024-01-15T12:10:39.630+01:00Szia engem az érdekel spagettit meddig nyújtód gép...Szia engem az érdekel spagettit meddig nyújtód gépen ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-44649120785628965232014-07-12T00:14:49.180+02:002014-07-12T00:14:49.180+02:00Szia,
én nagyon sok rétest keszitettem, és hallgat...Szia,<br />én nagyon sok rétest keszitettem, és hallgattam a nagymamámra, aki azt mondta hogy a rétes liszt Mindenre jo csak réteshez nem. Ezt a receptet próbáltad sima lisztből? Mert nekem itt nincs is rétes liszt. <br />Köszönöm :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-70727672582339854392013-07-28T10:44:06.070+02:002013-07-28T10:44:06.070+02:00@Wise Ladyés fúrót@<a href="#c329917183328874953" rel="nofollow">Wise Lady</a>és fúrótAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-12339928563658264762013-05-22T12:07:57.580+02:002013-05-22T12:07:57.580+02:00Hello.A tarhonyát hogy csináljátok?
Köszi,Zsuzsa.
...Hello.A tarhonyát hogy csináljátok?<br />Köszi,Zsuzsa.<br />Megcsináltam a petr.szósz,szó szerint,nem ízlik.Nem tehetsz róla.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-36683119380989111372012-11-22T20:13:08.292+01:002012-11-22T20:13:08.292+01:00@József
Mert nem kell bele só. Én inkább azt kérde...@<a href="#c7425320891210417703" rel="nofollow">József</a><br />Mert nem kell bele só. Én inkább azt kérdezném, hogy mások miért tesznek?<br />A tésztakészítést nagymamámtól és édesanyámtól tanultam, és még jártak hozzánk a tarhonyakészítő asszonyok is gyerekkoromban.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-74253208912104177032012-11-21T11:46:59.829+01:002012-11-21T11:46:59.829+01:00Én kezdő vagyok a témában, és volna egy kérdésem. ...Én kezdő vagyok a témában, és volna egy kérdésem. Több helyen azt olvastam, hogy sót is kevernek a tésztába. Itt, ha jól olvastam a hozzávalókat nem szerepel. Miért? Köszönettel:K József Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-12047339139110945692012-04-19T22:44:18.681+02:002012-04-19T22:44:18.681+02:00Köszönöm a választ!Köszönöm a választ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-58666162901363137512012-04-18T01:08:24.312+02:002012-04-18T01:08:24.312+02:00@Névtelen
Én általában 100%-ban rétesliszttel kész...@<a href="#c7451055567171319436" rel="nofollow">Névtelen</a><br />Én általában 100%-ban rétesliszttel készítem a tésztát. A liszt minősége nem a malomtól függ, hanem, hogy honnan vásárolták az őrlenivalót. Ezt sajnos manapság nem lehet már tudni, gyakran importbúzából őrőlnek. A malmok régebben a környékbeli búzát vették meg, így a búzatermő vidékről beazonosítható volt a minőség.<br />Így a Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-74510555671713194362012-04-18T00:24:40.654+02:002012-04-18T00:24:40.654+02:00Nagyon jó írás, köszi! Én azt szeretném tudni, mel...Nagyon jó írás, köszi! Én azt szeretném tudni, melyik lisztben lehet "megbízni", melyik jó tésztakészítéshez (gondolok itt a gyártóra pl.). Gratulálok, nagyon jól néz ki a végeredmény!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-3299171833288749532010-09-26T11:34:03.339+02:002010-09-26T11:34:03.339+02:00@Andi/cuki
Andi, makarónit sokkal nehezebb készíte...@<a href="#c5757283289575757231" rel="nofollow">Andi/cuki</a><br />Andi, makarónit sokkal nehezebb készíteni, mert ahhoz tekerős (daráló típusú) tésztagép kell. Eléggé macerás.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-57572832895757572312010-09-26T10:29:03.975+02:002010-09-26T10:29:03.975+02:00Nagyon jól leírtad, kedvem is támadt tésztát készí...Nagyon jól leírtad, kedvem is támadt tésztát készíteni. Makarónit akarok!:-))Andi/cukihttps://www.blogger.com/profile/06655321299114252008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-85793012363857772472010-09-25T22:14:33.440+02:002010-09-25T22:14:33.440+02:00Fantasztikus bejegyzés! Olyan igazi WhiseLadys! :)...Fantasztikus bejegyzés! Olyan igazi WhiseLadys! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-32320028947140545602010-09-25T20:00:08.635+02:002010-09-25T20:00:08.635+02:00@Mrsmamó
Ügyes vagy, én rétest nem.@<a href="#c403464636813666292" rel="nofollow">Mrsmamó</a><br />Ügyes vagy, én rétest nem.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-68518180166135634932010-09-25T19:48:59.176+02:002010-09-25T19:48:59.176+02:00@Névtelen
Van egy szokványos fém kézigépem, noname...@<a href="#c6625625898813932580" rel="nofollow">Névtelen</a><br />Van egy szokványos fém kézigépem, noname, de jól működik.<br />De nemrég szereztem egy szupert is:<br /><a href="http://www.wiselady.hu/2010/09/kincseim-bolharol-18-tesztagep.html" rel="nofollow">http://www.wiselady.hu/2010/09/kincseim-bolharol-18-tesztagep.html</a>Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-66256258988139325802010-09-25T17:54:25.907+02:002010-09-25T17:54:25.907+02:00Megkérdezhetem, hogy milyen tésztagéped van?
Vera...Megkérdezhetem, hogy milyen tésztagéped van? <br />VeraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-4034646368136662922010-09-25T16:50:52.914+02:002010-09-25T16:50:52.914+02:00Mindig mindenféle tésztát gyúrok, a rétest is. Ann...Mindig mindenféle tésztát gyúrok, a rétest is. Annyit szokott még a nagymamám mondani, hogy amikor kiveszed a főzővízből a megfőtt tésztát, és leöblíted, forró zsírral kell meglocsolni, de tényleg ám, hogy sercegjen. Az étolaj erre nem jó, ha felmelegíted sem. Hát én így szoktam.MoonRiverhttps://www.blogger.com/profile/00563203601882586372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-1559961903450435772010-09-25T15:53:22.378+02:002010-09-25T15:53:22.378+02:00Gyönyörű képekGyönyörű képekBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com