tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post1801121546433004062..comments2024-03-29T03:55:35.963+01:00Comments on Anya főztje: LibatepertőUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-65970651824207666252011-01-13T21:07:05.324+01:002011-01-13T21:07:05.324+01:00Nem fontos ilyen kicsire összevágni, mert addig am...Nem fontos ilyen kicsire összevágni, mert addig amíg az összes zsír nem sül ki, addig nem ég meg.<br />Addig sütöm, míg a fakanállal megütögetve nem kopog. Akkor tálba teszem szalvétára, meghintem hideg vízzel és egyből konyharuhával betakarom. Hagyom kicsit párolódni a gőzben, majd fogyasztható. Minden különösebb kezelés nélkül pár nap múlva is mint a friss, ropogós és omlós.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-26828178251632752402011-01-11T17:06:45.825+01:002011-01-11T17:06:45.825+01:00@Monaj
Olyasmit nem így szoktam. Az igazság az, ho...@<a href="#c7315894979710858910" rel="nofollow">Monaj</a><br />Olyasmit nem így szoktam. Az igazság az, hogy az állatpatikában vettem egy jó nagy fecskendőt, és azzal. De ami egy darabban van, azt simán tüdővel.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-84875655974097082412011-01-11T14:48:58.468+01:002011-01-11T14:48:58.468+01:00mondom sonkád, nem soknád, bocsmondom sonkád, nem soknád, bocsMonajhttps://www.blogger.com/profile/08648827552674772682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-73158949797108589102011-01-11T14:47:54.838+01:002011-01-11T14:47:54.838+01:00Kösz a választ! És így még sose tüdőztél le semmmi...Kösz a választ! És így még sose tüdőztél le semmmit??:-))(Csak olvastam a soknádnál is ezt a módszert.)Monajhttps://www.blogger.com/profile/08648827552674772682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-81651140700431619722011-01-10T21:57:41.890+01:002011-01-10T21:57:41.890+01:00Sütheted másban is. Tanácsom szerint azonban egy l...Sütheted másban is. Tanácsom szerint azonban egy legyen, ha teheted. Egy serpenyő pl. Sültekhez, de sok minden máshoz nagyon jó dolog.<br />A tepertőt kihűlés után azonnal légmentesen csomagold, én így szoktam: nylonzacskó, összefogom, és tüdővel (szájjal) kiszívom a levegőt teljesen, elkötöm. Hűvös helyen tartom.<br />Így elég jól tárolható, de azért frissen az igazi.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-90923735053386748602011-01-10T21:48:30.172+01:002011-01-10T21:48:30.172+01:00Hú, nagyon kívánatos!
Ha nincs vastag aljú edénye...Hú, nagyon kívánatos! <br />Ha nincs vastag aljú edényem, akkor is lehet jó?<br />Másik kérdésem, hogy hogy tároljam a töpörtyűt, hogy friss, ropogós maradjon? <br />MoncsiMonajhttps://www.blogger.com/profile/08648827552674772682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-62019426363002830932011-01-10T21:15:41.741+01:002011-01-10T21:15:41.741+01:00Csodásan néz ki! Nagyon jó fotók!:)Csodásan néz ki! Nagyon jó fotók!:)Maryhttps://www.blogger.com/profile/14162480740466003636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-9078822381360700012011-01-10T18:58:39.288+01:002011-01-10T18:58:39.288+01:00Hmmm... remekül néz ki. Mi is imádjuk, főleg mikor...Hmmm... remekül néz ki. Mi is imádjuk, főleg mikor még langymeleg. Holnap rohanok is a piacra, annyira megkívántam.Neahttps://www.blogger.com/profile/03426479963442187182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-75458877384385469142011-01-10T15:51:54.155+01:002011-01-10T15:51:54.155+01:00ImádomImádomBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com