tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post1247860854402619262..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: Hortobágyi palacsintaUnknownnoreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-20212428251819123872011-02-13T21:06:04.774+01:002011-02-13T21:06:04.774+01:00@Bogi
Nagyon örülök, hogy találtál hasznos és érde...@<a href="#c4432988082092716958" rel="nofollow">Bogi</a><br />Nagyon örülök, hogy találtál hasznos és érdekes dolgot az oldalon. Szeretettel látlak az olvasók között.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-44329880820927169582011-02-11T16:51:59.157+01:002011-02-11T16:51:59.157+01:00@Wise Lady
20 perce találtam az oldaladra, eddig ...@<a href="#c4472596086415922403" rel="nofollow">Wise Lady</a><br /><br />20 perce találtam az oldaladra, eddig nyolc receptet könyvjelzőztem. :)<br />Érdekes ez a szolnoki isler, tősgyökeres szolnoki vagyok de még soha nem hallottam róla.<br />Amúgy a hortobágyi palcsit én is hasonlóképpen ismerem.Boginoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-79413916449619560392010-05-14T23:54:12.999+02:002010-05-14T23:54:12.999+02:00L. Krisztinának:egy személyre sem macerásabb, mint...L. Krisztinának:egy személyre sem macerásabb, mint ötre.legföljebb a pal.sütés több idő.-a tésztakeverés, pörkölt készítés 10 dekából majdnem annyi, mint 50-80 dekából. én sokszor vagyok egyedül, mégis szoktam készíteni. igaz, nálam a palacsinta 10-20-nál kezdődik...de legalább van értelme a mosogatásnak.<br />igaz, nekem a kiskutyám is besegít végeredmény elpusztításában.(persze nem veti meg a Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-10843302794513217202009-12-13T16:42:12.770+01:002009-12-13T16:42:12.770+01:00Elkészítettem, nagyon finom lett! :) Köszönöm. :) ...Elkészítettem, nagyon finom lett! :) Köszönöm. :) SaskiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-48999644473833008072009-12-12T17:55:59.598+01:002009-12-12T17:55:59.598+01:00Bocs, félre írtam, én nem voltam ott az elkészítés...Bocs, félre írtam, én nem voltam ott az elkészítésnél :Dcsongihttps://www.blogger.com/profile/01907156781887415561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-85445590676647196702009-12-12T17:54:04.969+01:002009-12-12T17:54:04.969+01:00Olyan érdekes, hogy a Hortobágyról származó Barátn...Olyan érdekes, hogy a Hortobágyról származó Barátnőmék teljesen másképp készítik a hortobágyi palacsintát mint mi. Csirkecombból szokott pörköltet készíteni (mivel az szaftosabb), felaprítja a húst, de ő még mustárral, majorannával fűszerezi a húst (lehet hogy még mással is), majd panírozza és kisüti bő olajban. Nagyon fincsi, a múltkor végre készített, így meg tudtam kóstolni, csak az a baj, csongihttps://www.blogger.com/profile/01907156781887415561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-78469825075758229142009-12-11T20:29:26.158+01:002009-12-11T20:29:26.158+01:00ezeréve nem ettem, de most a csodás kép alapján jó...ezeréve nem ettem, de most a csodás kép alapján jól megkívántam. én ismerem a rántottat is és a simát is hortobágyi húsos palacsinta címszó alatt;-)nokedlihttp://www.nokedlis.wordpress.denoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-18528797583246458402009-12-10T23:12:37.786+01:002009-12-10T23:12:37.786+01:00eddig még nem próbálkoztam vele, pedig nem egy örd...eddig még nem próbálkoztam vele, pedig nem egy ördöngősség, csak vagy megálltunk az édes palacsintáknál, vagy rántott palacsinta került a tányérra. De ez a kép olyan gusztusos, hogy muszáj lesz egy sajátot "kreálni" :DDöghttp://doog.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-33806789692645266402009-12-10T22:25:14.464+01:002009-12-10T22:25:14.464+01:00Engem nem érdekel, hogy vágják, aprítják, csak sok...Engem nem érdekel, hogy vágják, aprítják, csak sok legyen belőle!!!<br />Sooooooooooooooook, vagy rengeteg, mert imáááááááááádom!:) Persze sooooooooooooooook tejfőllel!szepykehttps://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-44443632469860041762009-12-10T22:13:02.678+01:002009-12-10T22:13:02.678+01:00Ezer éve nem ettem :(
Nálunk rajtam kívül senki n...Ezer éve nem ettem :( <br />Nálunk rajtam kívül senki nem szereti:( Egy személyre meg macerás. A képen csodálatos és közben nagyokat nyeltem !L.Krisztinahttps://www.blogger.com/profile/10009499029826346746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-79114208320797287062009-12-10T21:22:55.971+01:002009-12-10T21:22:55.971+01:00Ágianyu: én szegedi vagyok, csak 10 éve élek erre,...Ágianyu: én szegedi vagyok, csak 10 éve élek erre, de a HBH-ban ezek szerint nem jól nevezik.<br />Egyébként a rántott húsos palacsintát is imádom!Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-19311205676002434832009-12-10T21:19:25.081+01:002009-12-10T21:19:25.081+01:00Na, akkor nincs mese, tényleg el kell késziteni. I...Na, akkor nincs mese, tényleg el kell késziteni. Itt Szegeden a Hbh (bajor) étteremben szintén a rántott változatot hivják így. Úgy is nagyon finom.Ágihttps://www.blogger.com/profile/09943602866851064867noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-43359882451697273412009-12-10T21:00:47.496+01:002009-12-10T21:00:47.496+01:00Az egyik legnagyobb kedvencem, és milyen gyönyörűe...Az egyik legnagyobb kedvencem, és milyen gyönyörűen tálaltad...Raindrophttps://www.blogger.com/profile/08692179995786849474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-81504399327639919662009-12-10T20:58:00.217+01:002009-12-10T20:58:00.217+01:00Mindenkit megkínálnék, de elfogyott :(
De tessék e...Mindenkit megkínálnék, de elfogyott :(<br />De tessék elkészíteni :)Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-44725960864159224032009-12-10T20:56:40.806+01:002009-12-10T20:56:40.806+01:00Gina: nagyon érdekes, amit mondasz, te vagy az egy...Gina: nagyon érdekes, amit mondasz, te vagy az egyetlen, akitől a rántott változatot hallom ezen a néven emlegetni. De az eredeti, az biztosan ez a változat. Olyasmi eltérés lehet ez, mint a szolnoki ischler. (Az egy db. linzer, rajta tojáshabból szárított karika, közepében lekvár).Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-11366386095989130602009-12-10T20:25:38.683+01:002009-12-10T20:25:38.683+01:00Jaj nekem,ezer eve az almom,hogy ezt megkostoljam!...Jaj nekem,ezer eve az almom,hogy ezt megkostoljam!Ehhez kepest,meg sosem alltam neki elkesziteni.Nagyon-nagyon guszta,nagyon megennem.Edóhttps://www.blogger.com/profile/06619452475675493172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-5513202559874493252009-12-10T19:43:00.065+01:002009-12-10T19:43:00.065+01:00Pont egyik nap eszembe jutott,hogy nem is készítet...Pont egyik nap eszembe jutott,hogy nem is készítettem még,pedig nagyon szeretem.Igazán röptethetnél,nagyon guszta.:-)))A teteje is szuper.:-)))))Andi/cukihttps://www.blogger.com/profile/06655321299114252008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-42155539250279578242009-12-10T19:06:27.648+01:002009-12-10T19:06:27.648+01:00Milyen szépséges a képen! :) És én hogy imádom...
...Milyen szépséges a képen! :) És én hogy imádom...<br />Nem maradt egy adag véletlenül?!duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-63022030585555032152009-12-10T18:56:24.166+01:002009-12-10T18:56:24.166+01:00Bocs,de Hajdú-biharban a hortobágyi palacsinta nem...Bocs,de Hajdú-biharban a hortobágyi palacsinta nem ez,hanem a rántott változat.Ginahttps://www.blogger.com/profile/03670034982308783732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-19805705207765397622009-12-10T18:51:41.740+01:002009-12-10T18:51:41.740+01:00Én így is, úgy is nagyon-nagyon szeretem! :))Én így is, úgy is nagyon-nagyon szeretem! :))Limarahttps://www.blogger.com/profile/04616222469318529835noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-29590498316219189532009-12-10T17:22:14.123+01:002009-12-10T17:22:14.123+01:00én is aprítva ill. villával szétnyomva ismerem a t...én is aprítva ill. villával szétnyomva ismerem a tölteléket. de igazából nekem mindegy h darált vagy aprított, a lényeg hogy valaki csináljon nekem egy adagot.<br />nagyon guszta, szépen "kicsicsáztad" a tejföllel.Lillahttps://www.blogger.com/profile/05429853421580336256noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-37768130340134321632009-12-10T17:09:11.748+01:002009-12-10T17:09:11.748+01:00A vagdalás, az az igazi valóban. De én meg úgy tud...A vagdalás, az az igazi valóban. De én meg úgy tudom, hogy előbb vagdalni, aztán pörköltöt.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-71202417262867156512009-12-10T16:54:27.471+01:002009-12-10T16:54:27.471+01:00Én úgy tudom, hogy hagyományosan borjúpörköltből k...Én úgy tudom, hogy hagyományosan borjúpörköltből kiszedett hús a tölteléke, amit nem darálnak, hanem késsel kell felaprítani.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.com