Zöldséges bulgur köret

Gyors és finom köret, érdemes elkészíteni. Negyedóra alatt összedobhatjuk. Melegen sültek, szaftos húsok mellé illik, de hidegen büféasztalra hideg sültekhez, sőt sülthúscsíkokkal gazdagítva salátaként is megállja a helyét.



Hozzávalók:  kb. 6 adag

4 dl bulgur (2 csésze)

1 piros kápia paprika vagy kaliforniai

1 nagyobb paradicsom

10 cm-es darab salátacukkini

1 fél fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

6 dl víz

2 evőkanál olaj

50 g vaj

Fűszerek: só, csipet bors, csipet fahéj, teáskanálnyi citromlé, teáskanálnyi pirospaprika, chili vagy cayenne bors vagy erőspista ízlés szerint

apróra vágott petrezselyemzöld


Elkészítés:

A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk, a cukkinit és paprikát felkockázzuk. Egy nagy serpenyőben az olaj-vaj keveréken megpirítjuk közepes fokozaton. 5 percig pároljuk-pirítjuk fedő nélkül. Hozzáadjuk a bulgurt és a fűszereket, átkeverjük, és felöntjük a vízzel. Lefedjük, és 10 percig pároljuk. Elzárjuk a hőt, és további 10 percig lefedve hagyjuk.

Tálaláskor petrezselyemzölddel megszórjuk.

Én most rakott csirkemellhez készítettem.


1 adag köret  338 kcal
1 adag tartalmaz:
zsír szénhidrát  fehérje
 12 g        53 g  9 g
 30 %        60 %  10 %

3 megjegyzés:

  1. Üdv mindenkinek! Szeretném megosztani veletek az online kaszinójátékok örömét. A digitális platformokon való játék lehetőséget kínál a kényelemre és szórakozásra. Az online kaszinók számtalan játékot kínálnak, beleértve a nyerőgépeket, pókert és rulettet. Ezeken a platformokon részesülhetsz izgalmas promóciókban és bónuszokban is. Emellett az online kaszinójátékok rugalmas játékidejük miatt kiválóan illeszkednek az elfoglalt életstílushoz. Próbálj ki egy online kaszinót, és élvezd a kényelmet és a szórakozást a saját otthonodból! Sok szerencsét és jó szórakozást kívánok

    VálaszTörlés
  2. Helló mindenkinek! Szeretném ajánlani az online kaszinójátékok
    https://casinorix-hu.com/kaszino-bonuszok/ izgalmas világát. A digitális platformokon való játék lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és az esetleges nyereményekre. A sokféle játékválaszték között megtalálod a kedvencedet, legyen az nyerőgép, póker vagy blackjack. Az online kaszinók gyakran kínálnak bőséges bónuszokat és promóciókat, ami tovább fokozza az élményt. Ezenkívül a játék bármikor elérhető a saját otthonodból, így alkalmazkodik az egyedi időbeosztásodhoz. Próbáld ki, és élvezd a kaszinójátékok izgalmas világát a képernyődön! Sok szerencsét!

    VálaszTörlés
  3. Az új Mostbet alkalmazás lehetővé teszi, hogy kedvenc kaszinójátékaidat bárhol és bármikor élvezhesd. Legyen szó slot játékokról, rulettről https://mostbet-hungary.net/app/ vagy bármi másról, az alkalmazásban mindent megtalálsz. Töltsd le az alkalmazást most a mobiltelefonodra vagy tabletedre, regisztrálj, és már kezdheted is a játékot és a fogadásokat! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

    VálaszTörlés

@templatesyard