Hozzávalók: 4 adag
1/2 kg csirkemáj
3 evőkanál olaj
1/2 vöröshagyma vagy egy kicsi
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál majoranna
őrölt bors
csipet chilipor
só
Elkészítés:
A májat papírtörlőn lecsurgatjuk, és 2 darabba vágjuk őket.
A hagymát apróra vágjuk, az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a májat, kicsit pirítjuk, rászórjuk a fűszereket a só kivételével, lefedjük, a hőt takarékra vesszük, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.
Csak tálaláskor sózzuk.
Rizsköret, pirított tarhonya, krumplipüré adható mellé.
1 adag 250 kcal
1 adag tartalmaz:
zsír | szénhidrát | fehérje |
---|---|---|
14 g | 6 g | 25 g |
50 % | 9 % | 41 % |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése