Majorannás csirkemáj

Egy gyors és  finom ebéd. Sőt, még olcsó is!



Hozzávalók: 4 adag
1/2 kg csirkemáj
3 evőkanál olaj
1/2 vöröshagyma vagy egy kicsi
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál majoranna
őrölt bors
csipet chilipor


Elkészítés:
A májat papírtörlőn lecsurgatjuk, és 2 darabba vágjuk őket.
A hagymát apróra vágjuk, az olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a májat, kicsit pirítjuk, rászórjuk a fűszereket a só kivételével, lefedjük, a hőt takarékra vesszük, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk.
Csak tálaláskor sózzuk.
Rizsköret, pirított tarhonya, krumplipüré adható mellé.

1 adag 250 kcal
1 adag tartalmaz:
zsír szénhidrát  fehérje
 14 g        6 g  25 g
 50 %        9 %  41 %

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@templatesyard