Ez egy isteni puha, foszlós zsemle, amit gyakran sütök. Szendvicsnek és hamburgerbucinak is használható.
A receptemet elolvashatjátok itt: Foszlós buci - hamburger zsemle
Megsütöttem. Fagyasztottam. Már alig várom, hogy elő kelljen venni (vasárnap) kíváncsi leszek milyen lesz. Olyan jól nézett ki, hogy fel tudtam volna falni az összeset. NAGYON tetszik a recept! Köszönöm! :)
Mert ma és holnap nem lesz időm megsütni, viszont nagyon megtetszett a recept. :D És hétfőn amúgy is venni, vagy vinni kellene valamit, így pont jól jött.
A blogban szereplő szövegek és képek a saját tulajdonaim. Nem közölhetőek máshol (nyomtatásban, interneten) sem egészben, sem részleteiben, csak kivételes esetben az engedélyemmel. A blog RSS feed-je gyűjtőoldalon, blogokban megjelenhet szabadon.
A receptek felhasználhatók a főzéshez, sütéshez személyes célra, egyéni blogban a saját étel közzétehető, ilyenkor egy linket kérek a forráshoz.
Köszönöm.
, click here →
Megsütöttem. Fagyasztottam. Már alig várom, hogy elő kelljen venni (vasárnap) kíváncsi leszek milyen lesz. Olyan jól nézett ki, hogy fel tudtam volna falni az összeset.
VálaszTörlésNAGYON tetszik a recept!
Köszönöm! :)
Fagyasztani nem muszáj, csak ha szeretnél hétközben friss zsemlét.
VálaszTörlésMiért nem etted meg frissen? Azért az az igazi :)
Mert ma és holnap nem lesz időm megsütni, viszont nagyon megtetszett a recept. :D És hétfőn amúgy is venni, vagy vinni kellene valamit, így pont jól jött.
VálaszTörlésKedves Wise lady, megkérhetlek, hogy posztold a receptjét, mert az oldal nem elérhető. Köszi
VálaszTörlésA receptet megosztanád velem? Nem érhető el sajnos a az oldal.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, de sajnoa nem működik a link! Jó ha megkaphatnánk a receptet! 😊
VálaszTörlés