Amikor az egyik bevásárlóközpontban ismét azzal szembesültünk, hogy a jobb minőségű virslik legolcsóbbikának kilója 1500 Ft, ellenben a csirkeszárny mindössze 560 Ft, a kérdés, hogy mi legyen holnap vacsorára, eldőlt. Fűszeres csirkeszárnyak. Bepácolom, a sütő megsüti, semmi munka. Mi a családban egyébként is imádjuk lecuppogatni a szárnyat, kivétel nélkül.
A recept teljes egészében olvasható
a Büfében.
Nagyon finom lehet
VálaszTörlésÉn is pont így vagyok vele...Inkább a csirkehús, mint a pépes szója, virslinek álcázva...
VálaszTörlésNagyon guszta, gyönyörű piros!
Szia,
VálaszTörlésÉn Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/
Előre is köszönöm a segítséget.