A római köménynek jellegzetes, és elég intenzív íze van. Szétharapva erőteljes, köményízű is, de enyhe mentolos árnyalat is van benne. Kitűnően illik a csirkehúshoz, de óvatosan, kevés elegendő.
A combokat megmosom. A bőre alá is benyúlok, és oda is teszek kevés sót, pár szem római köményt, kívülről is besózom. A tepsiben egy kanálfej zsírt elkenek, a combokat belefektetem, és kívül is megszórom kevés római köménnyel és sóval is. 220 fokos sütőbe tolom, és megfordítás nélkül pirosra sütöm, 2-3-szor a zsírral meglocsolva. Az összes sütésidő 1óra 15 perc. Amikor az egészben hagyott római köményre ráharapunk, intenzívebben érezzük a falatban az ízt. Nagyon kellemes.
Ez igen,itt megint só és egyfajta fűszer,ami így érezhető és karakteres ízt ad.
VálaszTörlésMEG FOGOM CSINÁLNI!!!!!!!