Aki kóstolta a kék-sárga bútoráruházban ezt a sütit, kevés kivétellel mind a hódolója lett. Két óriási hibája van azonban, az egyik, hogy drága, a másik, hogy kicsi. Az ember egy egészet is fel tudna falni együltőhelyében, de egy felet biztosan.
Sokat kísérleteztem azzal, hogy előállítsam a tökéletes változatot. Sok netes böngészés - svéd blogokban is - és 2-3 próbasütés után úgy hiszem, megszületett az igazi.
Olvasd tovább a Büfében...
Jól néz ki, biztos finom is...majd én is kikísérletezem:-))))
VálaszTörlésRégóta nem néztem a blogját, de jól látom, hogy ezt a receptet komolyan csak pénzért lehet megnézni, ráadásul nem is kevésért, hát ez szomorú :(
VálaszTörlés@maczikasz
VálaszTörlésEgy korsó sör, egy doboz cigire már nem futja.
Eddig naponta itt voltam, sokat tanultam,de ennek úgy látom vége.Isten veled!!!!!!
VálaszTörlés@Névtelen
VálaszTörlésÖrülök, hogy hasznos dolgokat találtál a blogomban :D
Akkor azt hiszem törlöm a kedvencekből:(
VálaszTörlés@Névtelen
VálaszTörlésNagyon sok színvonalas gasztroblog van. Ez tény.
Még nem ettem Ikeában, de nagyon guszta
VálaszTörlés@maczikasz
VálaszTörlésÉn is sajnálom, hogy vége a nézegetésnek, nem tudom, mennyit kellene fizetni, de innentől nekem ez már bonyolult is lett.
@Wise Lady
VálaszTörlésEngem igazából az zavar, hogy itt a régi blogon nem írtál erről a változásról, de persze semmi közöm hozzá. Meg tényleg nem sok havi 800 ft, de nekem ez már tényleg bonyolult még egy helyen regisztrálni, utalgatni rendszeresen. Sajnálom, tényleg.
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlés@Monaj
VálaszTörlésHát igen, az új oldal 400/hét ill. 800ft/hónap ami véleményem szerint sok, drágább mint a legtöbb gasztro magazin vagy legalábbis hasonló árban van.
Ha esetleg lehetne cikkenként fizetni vagy az az ár nem egy hétre szólna hanem egy regisztrációra akkor esetleg de ez így nagyon sok.
Akinek nincs esetleg szüksége minden receptre az 400 forintot egy receptért nem feltétlenül szeretne kiadni :(
plusz ha a blog mostantol egy nagy reklámfelület lesz az sem túl pozitív.
@maczikasz
VálaszTörlésEz a blog változatlan módon íródik tovább, és minden tartalom ingyenes.
Wise Lady,sikert kívánok a Büfének, én már vagy 2 éve kedvelem a blogod, használhatónak, alaposnak a receptjeid kedvellek Téged magad, s nemcsak látatlanban, ezért hoztam egy jó szót..-))
VálaszTörléshttp://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html
Akkor csak nekem adja azt ki, hogy a mandulatortát csak regisztráltak olvashatják?
VálaszTörlésFogadd alapos hátbaveregetésem. Én is kísérletezgettem, és kettő után kb. 90%-os elégedettségnél/hasonlóságnál tartok.
VálaszTörlésAmúgy egyszer feltettél már egy receptet, amit most nem találok a blogon, de annak idején lementettem, és a fotón darabolt mandula volt a tetején, mint az igazin :) Kérdés, hogy ez az újabb recept előrelépés-e ahhoz képest.
@t3v, az okostojas
VálaszTörlésIgen, van benne egy lényeges új elem.
@Andi/cuki
VálaszTörlésAndi köszönöm a "jó szót", nagyon örültem neki!
További sok sikert...
VálaszTörlésén is nagyon csalódott vagyok. Ilyen netes tartalomért pénzt kérni nem egy szerencsés döntés, de majd meglátod magad is. Majd ha a blogodról elpártolnak az ilyenek miatt a hirdetők. Végül is tök igazad van, párszáz Forint többet ér, mint sok követő. Illetve most már még eggyel kevesebb.
jah, amúgy nem tudom,a tiédben van-e liszt, de az ikeás gluténmentes.én úgyis csak erre voltam kíváncsi, ezért az információért meg nem fizetek elő 8)
VálaszTörléspápá
(amúgy majdcsak közzéteszi egyszer valaki, aki előfizetett:))
@Katina
VálaszTörlésEz az Anya főztje blog, itt mind a 700 bejegyzés ingyenes, és ezután is így marad.
Az újságosnál ne hangoztasd az elméleted.
További szép napot!
Kedves Wise Lady!
VálaszTörlésSzeretnék az előttem szólókhoz csatlakozni, nagyon megdöbbentett a fizetős tartalom. Nekem is az egyik kedvenc blogom a Tied. Nagyon sok sikert kívánok a Büféhez! Nagyon jó ötletnek tartom, és a pár száz Forint igazán nam sok, ha minőségi tartalom párosul hozzá. Minden csoda 3 napig tart, majd megszokjuk.
Mardo
Ez Magyarország! Ha van egy kis siker, mindenki bekapzsul!
VálaszTörlésAnnak idején a 2-es fő út mellett volt egy lángosos.
Rozzant lakókocsiból árulta a hatalmas, dúsan megpakolt, finom lángost! Folyton sorok álltak nála, mi is rengetegszer ettünk ott. Egyszerűen megkívánta az ember, ahogy látta a többieket, milyen jó ízűen ettek. A legjobb reklám volt! Az ember kipattant az autójából, bekapta a lángost, és ment tovább.
Aztán egyszer csak a bekapzsult tulajdonos megvette az út másik oldalán lévő szemközti büfét. Nem elég, hogy megbonyolította a rendszert, hiszen nem tudtál már kipattani az autódból és közvetlen odamenni, illetve a lakókocsi előtt majszoló emberek látványa is eltűnt. Ha bementél a büféjébe, kicsi, aszott lángos fogadott, kétszer annyi pénzért, mint annak idején. Panaszkodott is a kapzsi tulajdonos, sok a bérleti díj.
Többé nem mentünk, és ha jól emlékszem közel 1 év múlva bezárt.
Nálad is bementem a büfébe, és hanyatt vágtam magam, hogy 800 ft-ot kérsz. Ebből havonta 3 újságot tudok megvenni. Manapság versengenek a gasztro oldalak ingyen, elég nekik egy-két oldalsávban kitett reklám! Úgy látszik nálatok a kapzsulás tetőfokára hágott.
Ettől függetlenül sok sikert kívánok hozzá, még ha emberileg igen nagyot csalódtam benned! Én sem olvaslak többé semmilyen fronton, de ahogy látom nem is érdekelnek már a látogatóid sem.
Üdvözlettel:
Konczili Lilla
Dunakeszi
Akkor csak bizonyos receptek lesznek fizetősek?Látod milyen vihart kavartál,csak a válaszaid néhol kissé cinikus,gunyoros hangneme lepett meg,nem ilyennek gondoltalak,de nem baj,láthatod, hogy érzelmeket váltottál ki,ez jó.
VálaszTörlésNem "isten veled",azt csak első indulatomban írtam, úgy sem bírom ki, hogy ne olvassalak!!!!
@ Lilla
VálaszTörlésKöszönöm a példát, meg is fogadom. Bizton állíthatom, hogy nem fogok összeszáradt lángost árulni egyik büfében sem.
@Marosizsuzs
VálaszTörlésKöszönöm a jó szót!
@Névtelen
VálaszTörlésTárgyilagos, tényszerű válaszokat adok.
A saját fejlesztésű, érdekes, idő- és költségigényes cikkek prémium tartalmak lesznek.
Minden olvasómnak nagyon örülök! Szívesen látlak a blogjaimban.
@Wise Lady
VálaszTörlésSzerintem akkor célszerű lenne külön kezelned a 2 oldalt (büfé és anya főztje), vagy ha pl előre elmondod nekünk ezeket, amiket most ebben a megjegyzésedben mondtál csak el, számos megjegyzés nem született volna meg, vagy nem ilyen lett volna.
Nagyon arcos lettél.Már nem az jut eszembe rólad aki eddig:(
VálaszTörlés@NévtelenTe pedig arctalan vagy (névtelen).
VálaszTörlésEgy jó minőségű gasztroblog írása nagyon sok munkával, idővel és költséggel jár. Én ezt két éve végzem, fő munkám mellett, ingyen.
Van sok blogger, aki pénzért főzőtanfolyamot tart, könyvet ad ki, pénzért újságokba ír.
Ebben igazad is van,de végül is
VálaszTörléssenki nem kényszerített,hogy kezdj
el blogot vezetni.
Szerintem nagyon rendben van, hogy az előfizetős oldallal is próbálkozol,így meg nagyon fair, hogy mindkettő megy.Igazán korrekt,tényleg sokan- és sokat profitálnak a blogjaikból,webshopok, könyvek stb,stb és meg merem jegyezni, hogy sokan nem ilyen magas színvonalon blogolnak, mint Te.Érdekes, őket miért nem ítélik el ezekért?Na, ne is törődj velünk,nagyon várjuk és szeretjük amiket csinálsz, korrekt, megbízható,dolgok.Szeretünk, kitartás!!!!!!!!
VálaszTörlés@Névtelen
VálaszTörlésKöszönöm. Jólesik, amit a munkámról írsz.
Én is osztom ezt az utolsó véleményt! Egyre többen profitálnak a blogjukból, és nem találom fele ilyen hasznosnak és tartalmasnak, mint a tiéd.
VálaszTörlés