2010. november 14., vasárnap

Tudtok-e segíteni?

2 megjegyzés

Minap levelet kaptam:
Kedves Wise lady!

Szlovakiabol vagyok es nagyon erdekelne egy bizonyos edenycsaladrol velemenyek - az EMile Henryrol lenne szo, keramiaedenyek. Mivel errefele nem nagyon aruljak, nem is talaltam a neten semmi hasznalhato recenziot, velemenyt, szeretnelek megkerdezni, Te nem ismered-e es ha igen, mi a velemenyed. Megeri-e az arat, hozzasul-e az etel /vagyis mennyire lehet benne zsir nelkul sutni/ mennyire nehez, mennyire melegednek a fogantyui, stb. MInden velemenyt nagyon megkoszonnek!!! Akar masodkezbol is.

es ugyan liszt-,tej- es szojaerzekeny vagyok, szoktam inspiralodni az oldaladon, mar a hazikremest is megcsinaltam es ugyan nem dermedt meg rendesen, de meg igy is nagy sikert avatott :) Kivanok tovabbi sikeres sutest-fozest!!

Kati
 
Sajnos a szóbanforgó edényeket nem ismerem, így nem tudtam érdemi véleményt írni. Ha van köztetek, aki ismeri ezt az edényfajtát, akkor írjátok be kommentbe a tapasztalataitokat, itt Katinka el fogja tudni olvasni.

Megjegyzések

2 megjegyzés ehhez: "Tudtok-e segíteni?"

duende írta... [Válasz erre...]
2010. november 14. 19:38

Sajnos én sem ismerem...

Névtelen írta... [Válasz erre...]
2010. november 15. 19:40

A lányom vett nekem királynőnapon Hollandiában fillérekért Emile Henry edényeket. Jó, jó, de semmi extra. Teljes árat semmiképpen nem adnék érte. Az is lehet, hogy Szlovákiában lehet megfizethető áru no name öntöttvas edényeket kapni. Én inkább arra szavaznék.

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com