Tudtok-e segíteni?


Minap levelet kaptam:
Kedves Wise lady!

Szlovakiabol vagyok es nagyon erdekelne egy bizonyos edenycsaladrol velemenyek - az EMile Henryrol lenne szo, keramiaedenyek. Mivel errefele nem nagyon aruljak, nem is talaltam a neten semmi hasznalhato recenziot, velemenyt, szeretnelek megkerdezni, Te nem ismered-e es ha igen, mi a velemenyed. Megeri-e az arat, hozzasul-e az etel /vagyis mennyire lehet benne zsir nelkul sutni/ mennyire nehez, mennyire melegednek a fogantyui, stb. MInden velemenyt nagyon megkoszonnek!!! Akar masodkezbol is.

es ugyan liszt-,tej- es szojaerzekeny vagyok, szoktam inspiralodni az oldaladon, mar a hazikremest is megcsinaltam es ugyan nem dermedt meg rendesen, de meg igy is nagy sikert avatott :) Kivanok tovabbi sikeres sutest-fozest!!

Kati
 
Sajnos a szóbanforgó edényeket nem ismerem, így nem tudtam érdemi véleményt írni. Ha van köztetek, aki ismeri ezt az edényfajtát, akkor írjátok be kommentbe a tapasztalataitokat, itt Katinka el fogja tudni olvasni.

2 megjegyzés:

  1. A lányom vett nekem királynőnapon Hollandiában fillérekért Emile Henry edényeket. Jó, jó, de semmi extra. Teljes árat semmiképpen nem adnék érte. Az is lehet, hogy Szlovákiában lehet megfizethető áru no name öntöttvas edényeket kapni. Én inkább arra szavaznék.

    VálaszTörlés

@templatesyard