Blogajánló - My simple days


Nem gasztrotémájú blogot ajánlok a figyelmetekbe, és főleg nem is csak nektek olvasóim, akik többnyire családanyák vagytok, hanem fiaitoknak, lányaitoknak és párotoknak is.
Nyílt titok, már többször megírtam, hogy eddigi életem túlnyomó részét Szegeden éltem, s ma is ezer rokoni szál köt oda - édesanyám, s már két legnagyobb gyermekem is ott él -, engem csak elvetett az élet tíz évvel ezelőtt ide, a világ végére, Zalába.
Véletlenül találtam rá egy hölgy blogjára, amely annyira személyes, tanulságos és érdekes volt, hogy elejétől végigolvastam, s azután mindennap nyomon követtem. Az ő ismeretségi körébe tartozik az a szegedi fiatal, akinek a blogját ajánlom szíves figyelmetekbe. Így találtam rá én is. Nem tudom, hogy örül-e majd neki, ha több olvasója lesz ezáltal, de abból indulok ki, hogy valószínűleg azért ír blogot, hogy megossza másokkal az életét és a gondolatait. Ezért hát remélem, nem fog megharagudni.
Ebben a blogban egy olyan fiatalember ír, akit nagyon megkedveltem, és bár ritkák az írások, mégis folyamatosan figyelemmel követem régóta. Párjával együtt két nagyon szerethető szegedi fiatal, akiket lehet, hogy ha véletlenül látnánk, akkor elhamarkodottan alkotnánk véleményt róluk.
Érdemes a blogot az elejétől elolvasni, és a bejegyzések egymásutánja kirajzol előttünk egy nehéz sorsot, valahol képet kaphatunk arról, mi az, hogy élet, szerelem, zene, vidámság, betegség, szív, szenvedés, fájdalom, s mindez ezzel a címmel: My simple days, ahol a fejlécben Shreket látjuk, a csúnya mocsárlakót, akinek szíve van. A blog az oldalsávomból is elérhető.

3 megjegyzés:

  1. Az ostyasütő vagyok, akit nem rég "tanítottál" meg piskótát sütni és máglyarakást is készíteni és szegedi, aki 30 éve nem Szegeden él, de közel Szegedhez,millió kötődéssel!!!
    Véletlenek pedig nincsenek!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia Anya!
    Zalaegerszegi vagyok, innen a világ végéről. Viszont gyermekkorom nyarait Szeged mellett töltöttem, de laktam is Szegeden négy évet. Értem amit írsz és érzem, amit érzel erről. Soha nem fog változni.

    Éva

    VálaszTörlés
  3. Akkor mindkettőtökkel földik vagyunk! :D

    VálaszTörlés

@templatesyard