Részt vettünk az I. Nemzeti Gulyás Napon



Megállás nélkül szakadt ma az eső, így kútba esett a bográcsban főzés ötlete. Sebaj, bent a gázon, vaslábosban megfőtt a sertéspörkölt, ahogy illik nokedlivel és tejfölös uborkasalátával tálalva, jóféle rizlinggel leöblítve.

Ti mit főztetek a Nemzeti Gulyás Napon?


















11 megjegyzés:

  1. Nagggyon guszta! Gondolatban Veled főztem, én meg gulyáslevest, Alföldit:-))

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyszerű. Úgy, hogy pörkölt, hát majdnem lényegtelen. Még készen is. De így lépésekre bontva valami egészen más. Varázsa lett. Én az első 5 képig jutottam, aztán a felkockázott marha ment a hűtőbe és a továbbiakban lecsóvá lényegült, mivel eltevésben voltam. De ettem is belőle, akkor érvényes?

    VálaszTörlés
  3. Én ma "csak" paprikás krumpliig jutottam, de a pörköltalap már kész a holnapi pulykacomb pörkölthöz. Nálunk mostanában ez a sláger....

    VálaszTörlés
  4. A paprikáskrumpli jó a Gulyás Napra! Részt vettél :D

    VálaszTörlés
  5. Micsoda képek, micsoda finomság

    VálaszTörlés
  6. Szép a hús textúrája a képeken.

    üdv. Trendo a Gastrodamustól

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon szép!
    Gratulálok!

    Baráti üdvözlettel:
    Csíki Sándor
    FOOD & WINE

    VálaszTörlés

@templatesyard