Megállás nélkül szakadt ma az eső, így kútba esett a bográcsban főzés ötlete. Sebaj, bent a gázon, vaslábosban megfőtt a sertéspörkölt, ahogy illik nokedlivel és tejfölös uborkasalátával tálalva, jóféle rizlinggel leöblítve.
Ti mit főztetek a Nemzeti Gulyás Napon?
Nagggyon guszta! Gondolatban Veled főztem, én meg gulyáslevest, Alföldit:-))
VálaszTörlésLáttam! :D
VálaszTörlésEz nagyszerű. Úgy, hogy pörkölt, hát majdnem lényegtelen. Még készen is. De így lépésekre bontva valami egészen más. Varázsa lett. Én az első 5 képig jutottam, aztán a felkockázott marha ment a hűtőbe és a továbbiakban lecsóvá lényegült, mivel eltevésben voltam. De ettem is belőle, akkor érvényes?
VálaszTörlés@Mrsmamó
VálaszTörlésAbszolut érvényes!
Annyira jól néz ki!
VálaszTörlésNagyon guszta és szépek a képek. :)
VálaszTörlésÉn ma "csak" paprikás krumpliig jutottam, de a pörköltalap már kész a holnapi pulykacomb pörkölthöz. Nálunk mostanában ez a sláger....
VálaszTörlésA paprikáskrumpli jó a Gulyás Napra! Részt vettél :D
VálaszTörlésMicsoda képek, micsoda finomság
VálaszTörlésSzép a hús textúrája a képeken.
VálaszTörlésüdv. Trendo a Gastrodamustól
Nagyon-nagyon szép!
VálaszTörlésGratulálok!
Baráti üdvözlettel:
Csíki Sándor
FOOD & WINE