Semmi sincs itthon, és már időd sincs, hogy salátát készíts? Vagy épp hagyományos reggelit eszel - szalonnát, kolbászt, töpörtyűt puha kenyérrel -, amelyhez jól jönne egy kis hagyma?
Hozzávalók:
2 kisebb fej lilahagyma
1 dl natúr joghurt
só
A hagymát megpucolom, negyedekbe vágom. Nagyon vékonyan felszeletelem, megszórom sóval, villával megkeverem és közben szálakra rázom szét. Egy órát állni hagyom. Joghurttal összekeverem. Natúran sült vöröshúsokhoz nagyon illik.
Nagyon finom lehet, főleg ha jó édes a hagyma, de tuti, hogy a bélésem megérzené ezt a mennyiséget :D :D :D
VálaszTörlésApukám volt virtuóz a hagymasalátákban, bár ő ecetesen készítette. Ez a verzió jobban tetszik, ki fogom próbálni! köszi!
VálaszTörlésMost azonnal kipróbálom!
VálaszTörlésJuhtúróval és köménymagos sajttal méghozzá :)
Legjobb! És milyen mutatós ebben az edényben!
VálaszTörlésHmm, de finom lehet! Eszembe nem jutott volna, hoyg csupán hagymát joghurttal összekeverjek.
VálaszTörlésIsteni színe van!:)
Egyszerű, de finom, mi szeretjük. Sokat nem lehet belőle enni, az igaz :D
VálaszTörlésA juhtúrós változat biztosan ütős lesz!
Az ötlet is jó nagyon,kipróbálom de az edényke csudaszép! Fogadjunk ezt is a bolhán lelted!Gondolom a joghurt szelídít valamennyit a hagymán ugye?
VálaszTörlésAz egy óra sózás szelidíti a hagymát!
VálaszTörlésTermészetesen a bolháról :D
Mindíg beleszeretek az edénykéidbe!:))
VálaszTörlésSegíts nekem, hogyan tudok a blogra videót beszúrni?
http://www.bloggersbloggers.com/2010/05/uploading-video-video-beszurasa-sajat.html#axzz0pJs7V1NW
VálaszTörlés