Receptbajnok lettem


Egy este véletlenül találtam rá a Szegedma portál receptverseny felhívására, amely 3 kategóriában - előétel, főétel, desszert - tett közzé felhívást Tavaszváró finomságok címmel. Elgondolkodtam, van-e a tarsolyomban olyan recept, amely a felhívásnak megfelel, és mivel találtam, váratlan ötlettől vezérelve elküldtem. Még sosem vettem részt receptversenyen, és már meg is feledkeztem róla, de ma egy vaskos borítékot hozott a postás, benne egy szakácskönyv és egy papíron a következő állt:
Örömmel tájékoztatjuk, hogy Ön azon beküldők között szerepel, akiknek receptjét zsürink kiválasztotta, így megjelentette a www.szegedma.hu oldalon, A hét receptje rovatban.
A Receptbajnok címhez és a vele járó szakácskönyvhöz szeretettel gratulálunk!
A recept itt jelent meg:
http://szegedma.hu/hir/szeged/2010/03/tavaszvaro-finomsagok/
de a blogomban is szerepel.
Nagyon örültem neki, különösen azért, mert szegedi vagyok egyébként, s csak 10 éve vetett el a sorsom onnan. A nyeremény szakácskönyv címe: Egzotikus konyha, lehet, hogy egy-két receptjével találkoztok majd a blogomban is.
Ezen a portálon különben folyamatos a receptverseny, minden hónapban van felhívás, különböző apropóval. Biztatnálak titeket is a részvételre.

A recept, amely nyert az Előétel kategóriában a Feketeretek saláta.
Ez egy nagyon finom, üde és pikáns étel, amely még az újításaimat néha gyanakvóan fogadó férjemnek is nagyon ízlett. Próbáljátok ki ti is!

19 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Annyira jó érzés, ha az ember nyer - én tegnap Reninél, Az élet napos oldalán nyertem meg a saját készítésű receptkártyáit - és Te ráadásul nem szerencsés, hanem nagyon ügyes voltál!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm mindenkinek :D
    Melinda: Igen, ez így van, tök jó érzés. Tudom én, hogy ez nem a Bocuse d'or, de azért mégis szuper :D

    VálaszTörlés
  4. Megérdemelten nyertél!
    Gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok! Ha van kedved egy kis játékhoz, nézz be hozzám :-)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok! A nyertes reteksalátát pedig kipróbálom, mert nagyon szeretem a feketeretket. :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok szeretettel, megérdemelted!:-))

    VálaszTörlés

@templatesyard