Kreatív blogger



Kaptam ezt a díjat Sedithtől. Nagyon megtisztel.
Hét dolgot kell írnom magamról, ami jellemző rám. Nem is tudom, mit írhatnék, volt már ilyen játék, akkor sok mindent elárultam. Megpróbálom összeszedni, mit mondhatnék még.

  1. Alapvetően racionális és strukturalista ember vagyok. Nem szeretem, ha nem értek valamit.
  2. A főzéshez szükséges dolgaim mind kéznél, elérhető helyen vannak. Kisgépek, fúszerek, egyéb eszközök. Még az evőeszközök sem fiókban, hanem az előkészítő asztal fölött csoportosítva tartókban, épp csak ki kelljen kapni egy kanalat, villát, ne kelljen húzogatni a fiókot. A nagyobb lapátok, robotgépkarok, stb. az asztal fölött 20 db fogason lógnak.
  3. Imádok "guberálni". Turkálók, bolhapiac, régebben még az utcáról lomtalanításkor is elhoztam számomra értékes, használható dolgokat.
  4. Nagy vásárló vagyok, de direkt vadászom a jót, olcsón megvehető típusú dolgokra.
  5. Hízékony vagyok, és alacsony, ezért már 5 kiló plusz is optikailag nagyon meglátszik rajtam. Ha kell, le tudok fogyni. (Most kell, így nemsokára indul is a program.) De állandóan figyelnem kell, így is 2-3 évente be kell iktatnom egy súlykorrekciót.
  6. Tudok barkácsolni. Felfúrom a falra az előszobafalat, lefűrészelek a szekrényből, babaágyat állítok össze, bútorokat hozok rendbe. Apukám asztalos volt, és a gyalupad alatt játszva nőttem fel.
  7. Minden hónapban megveszem a Burdát (régebben sokat varrtam, ma már nem) és az Ötletmozaik barkácsújságot.
7 bloggert kellene megneveznem, de nagyon soknak tartom, túl hamar körbeér így a játék - pedig tudnék hetet, sőt többet is. Ezért 3 embernek adom tovább a díjat:
Ágianyunak
Andinak
Zsuzsinak

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm nagyon,bár még csak kreatívocska vagyok!:-))Szuper,hogy ilyen ügyes vagy a barkácsolás terén. Sajnos én nem örököltem az ács apukámtól kézügyességet.

    VálaszTörlés
  2. Én komolyan nem tudtam, hogy van még Burda!:) És csak a varrós számot, vagy a különszámokat is?

    VálaszTörlés

@templatesyard