Karácsonyi ajándékok - Eszközök


Anyósommal nézelődtünk, amikor megláttam ezt az indukciós főzőlapot. Elhatároztam, hogy megveszem, és akkor megkaptam tőle ajándékba. Pont van is egy ekkora hely a gáztűzhelyem mellett, mert a 15 éves fritőzömet kitelepítettem. Úgy volt, veszek helyette, de nem találtam olyan jót sehol.(Egy DeLonghi forgókosaras készülék). Most sincs semmi baja, de a tartály alumínium, nem kivehető, nagyon nehéz már takarítani. Megszolgálta a maga idejét bőven. Ennek a helyére állítottam be a főzőlapot, s tulajdonképp bevált a fritőz helyett is. Nagyon hamar fel tudok melegíteni dolgokat rajta, egyenletes hőmérsékletet ad, egy plusz "lángot" jelent, egyszerre több dolgot tudok főzni-sütni. Nyaraláskor lakókocsizáshoz is magammal tudom vinni.Fiaméktól kaptam ezt az edényt, amely levesestálnak is megfelelne, de valójában egy porcelán sütőtál.


9 megjegyzés:

 1. Használd egészséggel én is ilyenen próbáltam ki az indukciós működését. Azóta az új konyhában már a négylapos is indukciós.

  Ha konyhásbolt közelébe mész, vigyél magaddal egy mágnest (pl. konyhabútor ajtóinak mágneszára), amelyik edény fenekén megtapad, a jó lesz az indukciósra.

  VálaszTörlés
 2. Bár másoknak kikerekedik a szeme, én imádok konyhai dolgot kapni ajándékba. Szép a tál! :))

  VálaszTörlés
 3. a tálat irigylem, szép darab :-)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó kis dolgokat kaptál!:)
  Az indukciós lapról már rengeteg jót hallottam!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szuper dolgokat kaptál, sok boldoságot a használatukhoz. Mindkét darab nagyon gyönyörü és hasznos. Én is imádok konyhai dolgokat kapni akármilyen alkalomra. (van aki ezen felháborodik, de én akkor is szeretem) :))))

  VálaszTörlés
 6. Most nézem,hogy nincs már hó?:-)))
  Szépséges a tálad,majd mesélj a fözőlapról.:-))

  VálaszTörlés
 7. A főzőlap Lidl, a tál Tesco.

  VálaszTörlés

@templatesyard