Ennél egyszerűbb étel nincs is. Egy kilós dagadót besózok és befűszerezek, majd sütőzacskóba teszem. Kb. 160-170 fokon másfél órát sütöm. Ha kész, a húst kiemelem, a visszamaradt pecsenyelét kanálka keményítővel besűrítem.
A mostani fűszerezés ez volt: 2 gerezd szétnyomott fokhagyma, kávéskanál pirospaprika, 2 kávéskanál paradicsompüré, őrölt bors és őrölt gyömbér. Ezt egy kanál vízzel összekeverem és a húst bekenem vele.
Egyszerű és nagyszerű!:)
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem, nálunk is sokszor készül. Megint gyönyörű a fotó! :)
VálaszTörlésÉn is imádom! :)
VálaszTörlésÉs azzal a haragoszöld brokkolival irtó gyönyörű! Jól mutatnak együtt - mint egy festmény!