Májgaluska


The recipe in English





Hozzávalók:
2 csirkemáj
1 tojás
1/2 fej (kicsi)vöröshagyma
3 szál petrezselyemzöld
1 evőkanál finomliszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 szeletke vaj

bors


A hagymát nagyon apróra vágom.









A májat késsel elkaparom.









A petrezselyemzöldet felaprítom.










A vajat felforrósítom, megdinsztelem rajta a hagymát. Hagyom kihűlni.









Hozzáadom a petrezselyemzöldet, a tojást és a májat. Sózom, borsozom. Összekeverem.








Beleteszem a lisztet és a zsemlemorzsát...










...összekeverem.










Teáskanállal...










...a forró levesbe szaggatom. Kb. 5 percig főzöm.

7 megjegyzés:

  1. Ez a fiúk kedvenc levese! Milyen szépek a képek!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom tényleg. Mi is imádjuk.Én is így csinálom.

    VálaszTörlés
  3. Nálunk is nagy kedvenc a májgaluska. A fotók csodásak! :)

    VálaszTörlés
  4. Most készítettem először és jól bevált ez a recept. Jók a képek!

    VálaszTörlés
  5. Szia, Én a hagymát megpiritom és egy kicsi pirospaprikát is teszek bele. Isteni.

    VálaszTörlés
  6. köszönöm a receptet és csuda szép kisérő képeket, nagyon ügyes vagy

    VálaszTörlés

@templatesyard