The recipe in English
Hozzávalók:
2 csirkemáj
1 tojás
1/2 fej (kicsi)vöröshagyma
3 szál petrezselyemzöld
1 evőkanál finomliszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 szeletke vaj
só
bors
A hagymát nagyon apróra vágom.
A májat késsel elkaparom.
A petrezselyemzöldet felaprítom.
A vajat felforrósítom, megdinsztelem rajta a hagymát. Hagyom kihűlni.
Hozzáadom a petrezselyemzöldet, a tojást és a májat. Sózom, borsozom. Összekeverem.
Beleteszem a lisztet és a zsemlemorzsát...
...összekeverem.
Teáskanállal...
...a forró levesbe szaggatom. Kb. 5 percig főzöm.
Ez a fiúk kedvenc levese! Milyen szépek a képek!
VálaszTörlésNagyon finom tényleg. Mi is imádjuk.Én is így csinálom.
VálaszTörlésNálunk is nagy kedvenc a májgaluska. A fotók csodásak! :)
VálaszTörlésMost készítettem először és jól bevált ez a recept. Jók a képek!
VálaszTörlés@ihigabi Örülök neki!
VálaszTörlésSzia, Én a hagymát megpiritom és egy kicsi pirospaprikát is teszek bele. Isteni.
VálaszTörlésköszönöm a receptet és csuda szép kisérő képeket, nagyon ügyes vagy
VálaszTörlés