The recipe in English

Hozzávalók:
2 csirkemáj
1 tojás
1/2 fej (kicsi)vöröshagyma
3 szál petrezselyemzöld
1 evőkanál finomliszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 szeletke vaj
só
bors

A hagymát nagyon apróra vágom.

A májat késsel elkaparom.

A petrezselyemzöldet felaprítom.

A vajat felforrósítom, megdinsztelem rajta a hagymát. Hagyom kihűlni.

Hozzáadom a petrezselyemzöldet, a tojást és a májat. Sózom, borsozom. Összekeverem.

Beleteszem a lisztet és a zsemlemorzsát...

...összekeverem.

Teáskanállal...

...a forró levesbe szaggatom. Kb. 5 percig főzöm.
Ez a fiúk kedvenc levese! Milyen szépek a képek!
VálaszTörlésNagyon finom tényleg. Mi is imádjuk.Én is így csinálom.
VálaszTörlésNálunk is nagy kedvenc a májgaluska. A fotók csodásak! :)
VálaszTörlésMost készítettem először és jól bevált ez a recept. Jók a képek!
VálaszTörlés@ihigabi Örülök neki!
VálaszTörlésSzia, Én a hagymát megpiritom és egy kicsi pirospaprikát is teszek bele. Isteni.
VálaszTörlésköszönöm a receptet és csuda szép kisérő képeket, nagyon ügyes vagy
VálaszTörlés