Kedves Olvasók!

Mindenkinek köszönöm, hogy ennyi sok színvonalas gasztroblog között ellátogattok hozzám is. Gasztroblogot írni, sűrűn posztolni nagyon időigényes dolog, ezt közületek sokan meg tudnák erősíteni. Emellett eddig is megírtam, ezután is meg fogom írni a véleményem. Természetesen ezzel nem mindenki fog egyetérteni, de ez nem is baj. Mint ahogy van, aki az egyik cukrászda fagyiját szereti, van, aki a másikét. Szerencsére van választék. Olyan hatalmas az internet, hogy mindenki elfér rajta.
Vitákba, pártoskodásokba ezután sem fogok belemenni, mert a munkám, gyerekeim mellett továbbra is szeretnék a hobbimmal is sok időt tölteni. Mivelhogy saját cikkekkel szeretném megtölteni a főzős és a Bloggeres blogom, ezért erre fordítom azt a kevés szabadidőt, ami van.
Én csak azt mondom, főzzünk, együnk finomakat, beszélgessünk a családunkkal, barátainkkal terített asztal mellett. Továbbra is pontosan azt várhatjátok tőlem, amit eddig láttatok, ami pedig nem vonatkozik rám, arra ezután sem fogok reagálni. Ismerem a közmondást, akinek nem inge-gatyája, az ne vegye magára.

4 megjegyzés:

  1. Kedves Wise Lady!
    Az alapreceptjeidből a fázisfotókkal könyvet kellene csinálni, DVD-t, bármit, mert nagyon fontos lenne kezdőknek, fiataloknak és újrakezdőknek egyaránt. Még én is sokat tanulok a blogból, pedig több ezerszer főztem az elmúlt harminc év alatt.
    Üdvözöl: Podruzsik

    VálaszTörlés
  2. Tudod, könyvet már nem nagyon vesznek. Az internetet viszont megnyitják. Nem gondoltam haszonszerzésre, hobbiból írtam a blogot, meglepett a sikere. Gondolkodom :) Mindenesetre köszi az ötletet :)

    VálaszTörlés
  3. Csak most értem el idáig,s én csak annyit tennék hozzá,hogy én nagyon köszönöm a rengeteg segítséget amit kapok Tőled,s szerintem vagyunk így egypáran,még ha nem is kommentelnek mások. Azt gondolom,hogy nem sok ilyen önzetlen, segítőkész ember van. Ennyi! S én is lezárom a témát,mert szerintem sincs értelme vitatkozni oda-vissza.

    VálaszTörlés

@templatesyard