Rekord


2009. augusztus 25-én minden eddiginél több látogató járt itt. A blog fennállása óta először történt meg, hogy a látogatások száma egy napon 600 felett volt. Köszönöm az olvasóknak.
Ezen a napon egyébként a legegyszerűbb piskótarecept hozta a rekord látogatottságot, és a jelen pillanatban az összes cikk közül messze ez volt a legtöbbször olvasott egy adott napon.
További jó szórakozást kívánok a blogomon! Mindenkit szeretettel várok.

7 megjegyzés:

 1. Ez igen! Gratulálok! Legalább tudjuk,mi a mérce! :-)))600/nap

  VálaszTörlés
 2. Én is tegnap jöttem először. :) Fruzska oldalán láttam a piskótád linkjét. Mindjárt maradtam is, annyira szuper receptjeid vannak. :))

  VálaszTörlés
 3. én én rá sem nyomtam, mert hogy piskótát kb. 12-13 éves korom óta tudok sütni....

  VálaszTörlés
 4. Ezen igazán nincs mit csodálkozni, Wise Lady, abszolút megérdemelt a siker :-)
  Nekem az tetszik a legjobban az oldaladon, hogy látszólag egyszerű dolgokat is pontosan megfogalmazol, részletesen és alaposan.
  Csak egy példa: én 20 éve sütök-főzök, de nem tudtam, hogy nem kell sütőpor a piskótába. Össze-vissza kínlódtam a felpúposodással, pedig milyen egyszerű a megoldás!
  További sok sikert és sok látogatót! És szívből gratulálok!! :-))

  VálaszTörlés
 5. Lilla kár, hogy el sem olvastad, mert akkor láttad volna, hogy ez nem a tojásszétválasztós piskóta. Nagyon egyszerű, nagyon gyors és nagyon szép eredményt ad :D

  Szepyke, Yasmine köszönöm.

  VálaszTörlés
 6. most már persze megnéztem, csak arra utaltam, hogy úgy jött össze ez a nagy szám, hogy én kivételesen nem is kattintottam.

  amúgy érdekes dolog ez a piskótasütés. sokan félnek tőle, hogy myilen nehéz. pedig kb. akárhogy csinálod sikerül. én a tojásonkénti arányokat legalább 3 féle képpen szoktam variálni. 3 dkg liszt 5 dkg cukor ha van kakaó, 4-4 dkg liszt és cukor ha sima, 4 dkg liszt 5 dkg cukor ha a krém nem oylan édes amit bele akarok tenni. és mindig sikerül. tehát nem számít a hozzávalók aránya.
  én ezt a 6-8 percig keverem dolgot nem szoktam csinálni, mert oylan habverőm van (a turmixgép motorjához van 1 karos habverő feltét), amin habveréskor végig kell nyomni a gombot. ínhüvelygyulladásom lenne ha ennyi ideig nyomnám. :-)

  hanem a mai gombamártásod..... hammmnyammmm...

  (ez az operából kommentelés még mindig érdekes, szar az opera át kéne térnem másra)

  VálaszTörlés

@templatesyard