2009. augusztus 20., csütörtök

Macik

2 megjegyzés

Én is kaptam macis képet Anditól, és megtisztelt vele, de ami nagyobb dolog, örömöt okozott nekem. Szerintem a világon a legfontosabb dolog, az emberi kapcsolatok és a tapasztalatok. Minden mást, amit szereztél, akár egyik pillanatról a másikra elveszítheted, de az emberekkel kialakított kapcsolataid, szerzett tudásod, tapasztalatod megmaradnak. Persze azokból is csak az igaziak, az érdekbarátságok eltűnnek, mint a kámfor.
Kedvelem Andit és a blogját. Nem ismerem őt, nem találkoztunk még, de úgy képzelem, egy nagyon szelíd, türelmes, családszerető feleség és anyuka lehet, és örülök, hogy gondolt rám.
"Barátság jeléül ezen a módon küldöm ezt a rózsát. Remélem, gyönyörű napod lesz."
Köszönöm Andi!

Már többen megkapták, akinek küldeném, ezen felül
Editnek
Évának
küldöm.

Minden gasztrobloggernek szép, tartalmas hosszúhétvégét!

Megjegyzések

2 megjegyzés ehhez: "Macik"

Andi írta... [Válasz erre...]
2009. augusztus 21. 13:59

Kedves Tőled,de sajnos a türelmes nem vagyok, a többi remélem stimmel.Azt gondolom hasonló családszerető,kedves,"bölcs",nagyon okos,intelligens, bátorító,barátságos embert tisztelhetek személyedben.

Rainbow írta... [Válasz erre...]
2009. augusztus 22. 13:25

Nagyon szepen koszonom a Macikat, bocsi, hogy csak most reagalok, nagyos sok a dolgom es ritkabban jarok fel az oldalra. A virusos uzit is koszonom, kivettem, par widgetet, remelem ezaltal kikuszobolodik a gond. Ha nem, akkor megkerlek jelezzel ujra es amint idom lesz megnezem. megyegyszer nagyon koszonom a Macikat, nagyon boldogga tettel vele.:)))

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com