Macik


Én is kaptam macis képet Anditól, és megtisztelt vele, de ami nagyobb dolog, örömöt okozott nekem. Szerintem a világon a legfontosabb dolog, az emberi kapcsolatok és a tapasztalatok. Minden mást, amit szereztél, akár egyik pillanatról a másikra elveszítheted, de az emberekkel kialakított kapcsolataid, szerzett tudásod, tapasztalatod megmaradnak. Persze azokból is csak az igaziak, az érdekbarátságok eltűnnek, mint a kámfor.
Kedvelem Andit és a blogját. Nem ismerem őt, nem találkoztunk még, de úgy képzelem, egy nagyon szelíd, türelmes, családszerető feleség és anyuka lehet, és örülök, hogy gondolt rám.
"Barátság jeléül ezen a módon küldöm ezt a rózsát. Remélem, gyönyörű napod lesz."
Köszönöm Andi!

Már többen megkapták, akinek küldeném, ezen felül
Editnek
Évának
küldöm.

Minden gasztrobloggernek szép, tartalmas hosszúhétvégét!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Tőled,de sajnos a türelmes nem vagyok, a többi remélem stimmel.Azt gondolom hasonló családszerető,kedves,"bölcs",nagyon okos,intelligens, bátorító,barátságos embert tisztelhetek személyedben.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szepen koszonom a Macikat, bocsi, hogy csak most reagalok, nagyos sok a dolgom es ritkabban jarok fel az oldalra. A virusos uzit is koszonom, kivettem, par widgetet, remelem ezaltal kikuszobolodik a gond. Ha nem, akkor megkerlek jelezzel ujra es amint idom lesz megnezem. megyegyszer nagyon koszonom a Macikat, nagyon boldogga tettel vele.:)))

    VálaszTörlés

@templatesyard