Morcos (vagyok) voltam :D



Sajnos a bloggerben nem működik mostanában az ütemezett, jövőbe beállított posztolás funkció. Elég baj, ez egy nagyon fontos eszköz lenne pedig. Általában megírok több posztot, amikor ráérek, szépen egyenletesen beütemezem, s amikor kell, megjelenik. Hát most nem. És már hetek óta. Morcos vagyok.

Á szuper, beütemeztem és megjelent. Ezek szerint jó már.

9 megjegyzés:

  1. Wise Lady
    ezt többen mondták-nem értem!!
    Naponta így írom: este megírom-időzítem reggelre és megjelenik...

    Ugyanakkor 2 hónapja talán ugyanezzel a gonddal küzdöttem, akkor mindenki másnak működött..

    Most akkor hogy is van ez???
    Valami nem stimmel, az biztos....

    VálaszTörlés
  2. bár az időzítőjét még nem próbáltam, de a windows live writer sokkal jobb mint a blogger böngészős bevitele. és automatikusan menti a gépedre a benne írt bejegyzéseket... és képet is lehet vele szerkeszteni.

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy már működik!:) Én vagy két hete próbáltam ki először ezt a funkciót és szépen működött, nem volt baj. Bár jóval korábbi posztok megjelenítésére többet használom (másk napló átmentése ide) és úgy is gond nélkül funkcionál.

    VálaszTörlés
  4. Na, akkor hogy én is morcoskodjak vagy mi... Engem sokkal jobban zavar, hogy legújabban, pl. nálad, megíroma kommentet és nincs szóellenőrzés. Elküldöm és akkor utána jelenik meg a szövegem előnézete és a szóellenőrzés. Oké lenne, ha még módosíthatnám a szövegemet, de nem lehet. Persze, nem telik ez olyan rengeteg időbe, de akkor is zavaró és nem értem miért kell bonyolítani az egyszerűt, ami eddig jól működött. Talán te tudsz ésszerűbb magyarázatot erre?

    VálaszTörlés
  5. Tegnap még nem működött, mert éjjel megírtam valamit, beállítottam reggel 7:40-re és nem jelent meg. Utána rányomtam, hogy megjelenés, és hopp, megjelent. Nem értem. De több minden nem működik. Limaránál például többször nem tudok kommentelni, gondolom a nagy nézettség miatt, ezt még érteném is. De egy csomó helyen megírom a kommentet, elküldeném, nem kér ellenőrzést, majd olyan, mintha elküldené, aztán visszadom és akkor kell beírnom a betűsort, amit kidob. Nálad is így van Wise Lady, már többször veszett így el kommentem. Volt, hogy elküldtem a hozzászólásomat, kiléptem, és amikor visszamentem megnézni, hogy mi a válasz, akkor láttam, hogy nem írtam semmit.

    VálaszTörlés
  6. Ez előbbi kommentet harmadszorra tudtam most is elküldeni. Nem értem, hogy miért csinálja ezt....

    VálaszTörlés
  7. Szepyke, pontosan erről írtam én is, az utólagos szóellenőrzésről. Eleinte én is azt hittem, elküldtem és végül láttam, hoyg nics sehol a komment.

    VálaszTörlés
  8. Ja, hát ingyenes szolgáltatás, ne várjunk sokat.
    Ezt a kommentelős dolgot már én is tapasztaltam másnál, szerintem ez akkor van, ha nem az eredeti sablont használod. Nálam se az van, talán ezért.
    Az ütemezésről olvastam a blogger supportja azt írta, hogy nem mindenkinél működik, gondok vannak vele. Én ezt nem értem, mert valami vagy működik vagy nem, az hogy lehet, hogy egyeseknél igen, másoknál nem.

    VálaszTörlés
  9. Pont ezzel a hibával küzdöttem heteken át, az, hogy morcos voltam, nem a legjobb szó :-) Egyik napról a másikra megjavult, pedig semmit nem tettem az ügy érdekében.

    Hisztis blogspot!

    VálaszTörlés

@templatesyard