Már régóta itt lapulnak a képek a számítógépemen, de valahogy eddig még nem került rá sor. Pedig többször is nekifogtam, s aztán ki tudja miért, végleges poszt nem lett belőle. Pedig semmi különös, nem tart sokáig.
No de gondoltam, most már aztán tényleg aktuális.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_wbb1dpL8-SnLFmm2QrLWV8JOftbsCwNJ2bx3D88lOqQbYX8Hg8u2b4GfehzVZBYKpPe2ULQSa7jgsB-uiOqnUDAGKXK7wwWCieLxt5JG7z06mLz-jzF3bJTJeRdr2Fy1W_S3qqHsYuQ/s400/malackaraj.jpg)
A malachúst két darabba vágom, karajra és a hasa aljára. Megsózom, jénai tálba rakom, evőkanálnyi sertészsírt teszek rá. Lefedem, és a sütőben 180 fokon egy órát sütöm. Akkor a fedőt leveszem, a levet egy kis tálba leöntöm. Evőkanállal óvatosan leszedem a zsírt, amit visszateszek a húsra, és fedő nélkül pirosra sütöm. A levet besűrítem lángon és mártásként tálalom hozzá, kevés majorannáva és borssal ízesítve.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTowONS_EcDiLVPZ0_cNm3_VIK7V_jVJ7-mt2I_8iUlekjDevbewcXa_rlbgxt-WBDLmXknug-5rU6m6v_e-5go7QB33m9ek5yNkm-i2Iyc0u0FrrwK9E7jAptmiceznODetUtNzhI6KM/s400/malackaraj1.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése