Nagyon szép parázskrumplit kaptam, s mivel nemrég készítettem dinsztelt újkrumplit, hát most bő olajban megsütöttem. Hámozni nem szükséges, héjával sütve is nagyon finom, de annyira könnyű volt hámozni, egy-két mozdulattal le lehetett tolni a héját, így most megkapargattam. Egy lábosba olajat tettem, ebben sütöttem meg a krumplikat. Sült kacsacombhoz ettük, pecsenyelémártással és hagymasalátával.
Nagyon szép parázskrumplit kaptam, s mivel nemrég készítettem dinsztelt újkrumplit, hát most bő olajban megsütöttem. Hámozni nem szükséges, héjával sütve is nagyon finom, de annyira könnyű volt hámozni, egy-két mozdulattal le lehetett tolni a héját, így most megkapargattam. Egy lábosba olajat tettem, ebben sütöttem meg a krumplikat. Sült kacsacombhoz ettük, pecsenyelémártással és hagymasalátával.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon szép a színük, biztos nagyon finik is. Ha én te lennék, tettem volna az olajba egy ág rozmaringot és egy gerezd fokhagymát csak úgy hámozatlanul. Fenséges, egyszer próbáld ki:)
VálaszTörlésIgen, nagyon jó a tipp, dinsztelt újkrumpliba szoktam is rozmaringot tenni, sültbe nem, de igazad van, biztos nem rontja el. A fokhagymát sajnos nem szereti a kisfiam, így csak akkor használok, ha nincs itthon, vagy el tudom különíteni az ő adagját a mienktől.
VálaszTörlés