Hamburgerszósz


A hamburgerszósz a Fűszer és Lélek blogról való. Én csemegeuborka helyett kovászos uborkával készítettem, mert épp az volt itthon. Tényleg nagyon finom, az ezersziget szószhoz nagyon hasonlít, akár salátára is el tudom képzelni.
Köszönöm Fűszeres Eszternek a receptet!

A "tökéletes hamburger" projekt 2. része:

Hamburgerszósz



Hozzávalók:
1 rész majonéz (3 kávéskanál)
1/3 rész ketchup (1 kávéskanál)
1/3 rész nagyon apróra vágott csemegeuborka (nálam kovászos uborka)
1/3 rész nagyon apróra vágott lilahagyma
só, bors, kevés méz és ecet (én ecetet nem tettem hozzá)

Elkészítés:
A hagymát, uborkát nagyobb darabokra vágom, beleteszem az aprítóba és apróra vagdalom. Minden más hozzávalót is beleteszek, és az egészet krémesre forgattatom a géppel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@templatesyard