![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEil0oIZuDtwdGsBee1deJROEyKqIORCGnT0NHn2wZr6tg-lccVWQK_upJ3_UGVrkvwPo8Z6VYljRFRkYFIbxVfk7shwSmVFOOF9pYb5apa0svDO7ui_vFm9nYndivUiGIs-X0ShVe4WNO8/s640/oldalas9.jpg)
Az oldalast bekenem fűszerekkel, épp ami eszembe jut és megsózom. Magas falú cseréptálba belekanyarítom úgy, hogy a csontvégeken álljon. Meglocsolom olajjal, alufóliával lefedem. 200 fokos sütőben kb. 1 és negyed óráig sütöm. Leveszem a fóliát és még negyedórát pirítom.
Ó, hát itt van a kis édes! Hát, így, hogy jobban látszik, még dögösebb! :-))
VálaszTörlésMuszáj voltam ma többször is ránézni erre a helyes darabra, valahogy érzem még az izét is... Nagyon jól néz ki. :-)
VálaszTörlésNagyon finom is volt, külseje roppanós, pirosra sült, de amúgy omlós, puha.
VálaszTörlés