Nagyon-nagyon Szuper Szakács



Chef Vikitől kaptam ezt a szakácssipkát! Nagyon megtisztelő és nagyon meg is lepődtem. Köszönöm.
Azt írja:"nagyon szeretem, hogy abszolút nem bonyolítja a dolgokat, lényegretörően ír, csodafinom ételeket, süteményeket alkot, s mindig tud valami apró trükköt előhúzni." Gondolhatjátok, mintha hájjal kenegetnének:)))
Egy kicsit követtem a sipka útját, ha jól látom Fruzska indította útnak. Feltételei szerint, aki megkapta, 5 bloggernek ajánlhatja tovább. Ma végignéztem néhány blogot és nagyon sok helyen látom a szakácssipkát, és nagyon örülök neki.
A számok törvénye szerint a sipka hamar körbejárja a bloggereket, és ez jól is van így. Nem hiszem, hogy bárki is jobb lenne, mint más háziasszony. A mi főztünk a legízletesebb a gyerekeinknek, párunknak, így szerencsére mindannyian szuperséfek vagyunk. Anya főztje a legjobb, (ezért is adtam ezt a nevet a blogomnak), nincs annak párja sehol.
Nem is hinné az ember, hogy ez az apróság mekkora örömöt tud okozni, jelzés arra, hogy figyelik, értékelik azt, amit csinálsz. Én komolyan meghatódtam. Mégegyszer köszönöm.

És akiknek továbbküldöm a Super-Duper Chef címet:

Limara: aki már sokunktól megkapta ezt a címet. Fantasztikus kenyerei vannak, egyéb dolgokat is remekül készít. Igazi tyúkanyó lehet, aki a fazék és a "kemence" mellől fogja össze a családját, derűsnek, fáradhatatlannak érzem.

Tortaimádó: ide járok gyönyörködni. Milliószor megfogadom, hogy majd én is sütök ilyen gyönyörű tortákat, aztán persze sosincs időm.

Duende: szintén nem tőlem kapja először a szakácssipkát. Azt hiszem hasonló a hozzáállásunk a főzéshez, sokmindent majdnem egyformán készítünk.

Ízbolygó: nála különlegességekről is olvashatok, bár most nem a főzéssel van elfoglalva...sajnos.

Gabojsza: olyan egyszerűnek tűnik a főzés, ha őt olvasom. Nyugodt embernek képzelem. Ezt és azt, és már kész is a különleges vagy épp hagyományosabb kaja. Egyszerűnek látszik összeegyeztetni a fakanalat a munkával, amiért egy kicsit irigylem. Saját stílusa van, jók a receptek.

Hatodikként is szeretnék megemlíteni valakit, mint a Super-Duper Chef cím várományosát:
Szeretem Szepyke blogját olvasni, bár még csak most indította, de hallatlan lelkesedés jellemzi. Kicsit szeles, kicsit bolondos, külön tetszik, hogy nem szégyelli megemlíteni azt sem, ha valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelte.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a sipkát és a kedves szavakat!:-)))

    VálaszTörlés
  2. Jaj! Én elpirultam! És köszönöm szépen a bizalmat a jövőre nézve!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm! :-)
    Én is járok ide bámészkodni......

    VálaszTörlés
  4. Óó... :)

    Whise Lady, nagyon-nagyon szépen köszönöm!
    Szeretem a főztödet, és tényleg nagyon hasonlóan főzünk! :)

    Megleptél Te is. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon-nagyon szépen köszönöm! :))

    VálaszTörlés
  6. Írtam én is valamit. Nem árulhatok el többet... "Nálam" kell elolvasnod! :))

    VálaszTörlés

@templatesyard