Sonkás tészta krémsajttal


Gyorsan egy tésztát vacsorára, abból, ami van itthon.

Sonkás tészta



Hozzávalók: 2 adag
250 g tészta (fél csomag)
150 g sonka
200 g krémsajt
diónyi vaj

petrezselyemzöld

Elkészítés:
Felteszem a vizet forrni. Megsózom. Míg melegszik, apróra vágok pár szál petrezselyemzöldet. Amikor felforrt, utasítás szerint megfőzöm a tésztát (al dente). Míg fő, az apróra vágott sonkát megfuttatom a vajon.
A tésztát leszűröm, a sonka alól ráöntöm a vajat, elkeverem. Forrón rászórom a sonkát, és rámorzsolom a krémsajtot. Fél percet mikróban még forrósítok rajta, hogy a sajt egy picit olvadjon. Tálalás előtt megszórom petrezselyemmel.

2 megjegyzés:

  1. Én is folyton ilyeneket főzök mostanában vacsorára :-)

    VálaszTörlés
  2. Jaja, az ember tudja, mi illik össze.
    Egyformát főztünk Cukroskatával :)))
    Hát mondanám, hogy megihlettél, de nem lenne igaz, azért főztem ilyet, mert épp csináltam krémsajtot.

    VálaszTörlés

@templatesyard