Cikkek


Kedves Olvasóm!
Ebben a blogban nemcsak recepteket teszek közzé, hanem időnként cikkeket is. Kettő már meg is jelent. Amelyik cikknél nem találtok forrást, az azért van, mert az a saját cikkem, nincs hozzá forrás, nem a gugliból van, hanem én írtam, a saját véleményem, saját tudásom, tapasztalatom tükrözi. Amennyiben felhasználok forrást, azt fel fogom tüntetni. Olyan magától értetődő , mindenki által közismert tényekre, mint a finomliszt fehér, a tojás törékeny, a tűz meleg, azonban nem fogok hivatkozást írni, még ha millió helyen szerepel is az interneten.
Látogassatok továbbra is, szívesen veszem a dícséretet és a kritikát is. Ha valami ici-picivel hozzá tudok járulni a konyhátokhoz, örülni fogok neki.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Wise Lady! Én nagyon szeretek hozzád járni, tetszik a stílusod. Az pedig, hogy a képeidet felhasználhatják, dícséretes és nagylelkűségre vall. A többiek példát vehetnek rólad, egyeseknek annyira elborul az agyuk ha a képjüket felhasználja valaki, hogy szívinfarktus közeli állapotba kerülnek. Szánalmas!
    Mégegyszer gratulálok, én minden nap visszajövök!
    E.

    VálaszTörlés
  2. Kedves E, nem kotozkodes vegett, csak a huseg kedveert: Wise Lady azt irja, hogy a szoveg es a kep modositas nelkul, a kepeken a Wise Lady felirattal egyutt hasznalhato fel. Azt hiszem a kepekkel kapcsolatban "hisztizok" ilyen felhasznalas eseten tobbnyire nem sirnak, hacsak nem kizarolagossagot jegyeztek a kepeikre. Ami azert ertheto, nem? A gond soha nem nem a "tovabbadom a baratnomnek" tipusu felhasznalokkal van, hanem a masok tollaival ekeskedokkel ill. azokkal, akik meg penzt is csiholnak az idegen tollakbol. Az ilyenekert azt gondolom jogos a mergelodes, nem?

    VálaszTörlés

@templatesyard