tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post5564797566374924253..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: CsirkepaprikásUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-53476473807115167832014-04-20T02:11:53.192+02:002014-04-20T02:11:53.192+02:00ez a recept úgy jó, ahogy van. esetleg annyi, hogy...ez a recept úgy jó, ahogy van. esetleg annyi, hogy a húsokat érdemes lepirítani, egy kis kérget adni még a hagyma előtt, aztán félretenni, és a többi már mehet ugyanígy. amúgy gyerekkoromban mindig sajnáltam nagymamámat, hogy lemond a mellről, és "csak" a püspökfalat jut neki, de ma már tudom, hogy ez win-win szituáció. ravasz állat a csirke, úgy áll bosszút az emberen, hogy minél Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13664370764701023533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-54585450448444217882013-04-28T15:35:07.736+02:002013-04-28T15:35:07.736+02:00Ez nem csirkepaprikás, hanem csirkepörkölt. A csir...Ez nem csirkepaprikás, hanem csirkepörkölt. A csirkepaprikás, vagy paprikás csirke tejföllel vagy tejszínnel készül.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12306694481049660910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-15901757046193758582010-05-17T20:27:21.802+02:002010-05-17T20:27:21.802+02:00Ezt a módot- bár ismerem, soha nem csináltam. Nála...Ezt a módot- bár ismerem, soha nem csináltam. Nálam a paprikáscsirke a menő.Kizárólag szárnyból.. az alap:sok hagyma, mintha pörköltet indítanék-aztán bele a feldarabolt szárnyakat, amikor már fehérek, fűszerpaprika -őrölt bors,(ha van,1-2 paradicsom-és zöldpaprika>>természetesen magostól<<) só, amennyit kíván(ok), mindez kevés vízben, inkább párolva, mint főzve.-időnként pótolva a Anonymousnoreply@blogger.com