tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post5425584201643117241..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: Almáspite, ahogy én készítemUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-49633779650421657602014-08-31T15:52:30.291+02:002014-08-31T15:52:30.291+02:00Köszönöm a receptet, tökéletes! :)Köszönöm a receptet, tökéletes! :)Edithttps://www.blogger.com/profile/13444622685904318351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-29673502130673334082012-02-13T21:49:45.235+01:002012-02-13T21:49:45.235+01:00@Éva
Mindkettőt használhatod. A bolti zsírnál font...@<a href="#c379184757238139235" rel="nofollow">Éva</a><br />Mindkettőt használhatod. A bolti zsírnál fontos, hogy teljesen szagtalan legyen.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-3791847572381392352012-02-13T10:17:46.479+01:002012-02-13T10:17:46.479+01:00Bolti zsír is jó, vagy margarin? ÉvaBolti zsír is jó, vagy margarin? ÉvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-58065729971336094782011-07-26T20:43:50.762+02:002011-07-26T20:43:50.762+02:00@Pityke
Örülök, hogy finom lett. A citrom jó ötlet...@<a href="#c2061380243162063551" rel="nofollow">Pityke</a><br />Örülök, hogy finom lett. A citrom jó ötlet. Én 180 fokon szoktam sütni, légkeverés nélküli gázsütőben, amelynek az aljába alufóliát teszek. Gondolom, modernebb sütőben más lehet a hőmérséklet.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-20613802431620635512011-07-26T20:29:54.147+02:002011-07-26T20:29:54.147+02:00Szép estét! Én, mint amatőr szaki megcsináltam a r...Szép estét! Én, mint amatőr szaki megcsináltam a receptet és mennyei lett. Némi javallat, nekem a tésztából hiányzott a citrom, ezért a 2. adagba tett 1 citrom héját, illetve kérdésem is lenne: nagyon részletesen és jól leírta a folyamatokat, egy dolgot nem láttam :S hány fokon is kell ezt 30 pecig sütni??? Én 160 fokon, de lehet másképp kell. Ha elkerülte volna a figyelmemet, akkor ezért Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-13629949637332977902009-10-18T18:57:18.036+02:002009-10-18T18:57:18.036+02:00Köszönöm, nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni.Köszönöm, nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-53183277702719144852009-10-18T18:21:28.050+02:002009-10-18T18:21:28.050+02:00http://okostojas.blog.hu/2009/10/18/karamelles_meg...http://okostojas.blog.hu/2009/10/18/karamelles_meggyes_pite<br /><br />a lapnyújtás egyszersítése szerintem.t3v, az okostojashttp://okostojas.blog.hu/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-85985805368431793702009-03-09T07:36:00.000+01:002009-03-09T07:36:00.000+01:00Én is így szeretem. Nem vagyok egy nagy sütirajong...Én is így szeretem. Nem vagyok egy nagy sütirajongó, de az almás és meggyes pitét nagyon szeretem.<BR/>Nálam is van a blogon... :)))<BR/>Nagyon gusztikák! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.com