tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post2348155298451208769..comments2024-02-15T11:07:09.189+01:00Comments on Anya főztje: Házimorzsa - az igaziUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-89927949906301565902011-03-21T09:28:12.598+01:002011-03-21T09:28:12.598+01:00Én még nem használtam házi morzsát (szégyen), de a...Én még nem használtam házi morzsát (szégyen), de az Édesanyám mindig... ezért (is) 1000x finomabb az Ő rántotthúsa..:-)Latsiahttps://www.blogger.com/profile/01078064265813206392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-70249164508792632562011-03-20T17:32:50.292+01:002011-03-20T17:32:50.292+01:00Én egy sima fém sajtreszelőn tolom le a maradék ke...Én egy sima fém sajtreszelőn tolom le a maradék kenyérvégeket, egy jó nagy kelesztőtálban, hogy a röpülő darabkák is megmaradjanak. :-)<br />Az milyen finom, amikor a sokmagvas barnakenyerekből készül morzsa, és az kerül panírként a húsra!Nórahttps://www.blogger.com/profile/13743764845022575511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-55418656970503365002011-03-20T15:14:36.206+01:002011-03-20T15:14:36.206+01:00@Névtelen
Az eltarthatóság a különbség.@<a href="#c4391129314056512946" rel="nofollow">Névtelen</a><br />Az eltarthatóság a különbség.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-43911293140565129462011-03-20T14:31:52.253+01:002011-03-20T14:31:52.253+01:00Az én darálóm, mivel elég gyatra (TV shopos sz@r:)...Az én darálóm, mivel elég gyatra (TV shopos sz@r:)))) ezért frissen darálja csak le. Néha így is szoktam felhasználni, semmi különbség nincs a szárazzal szemben.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-62950046386382240572011-03-20T11:26:59.776+01:002011-03-20T11:26:59.776+01:00Szia!
Régebben rengeteget gyártottam, ugyanez a mó...Szia!<br />Régebben rengeteget gyártottam, ugyanez a módszer, annyi különbséggel, hogy amikor már szikkadt volt a kenyér, feldaraboltam, és úgy hagytam kiszáradni.<br />Most a saját sütésű kenyeremet felosztom, a mélyhűtőbe teszem zárt műanyag dobozba, és amennyi kell, annyit tartok kinn vagy veszek elő, így nem marad felesleg, amit így hasznosítani lehet.<br />A lényeg, hogy az a baj vele, ha mariamhttps://www.blogger.com/profile/08656252373893242694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-8692561301700560322011-03-20T11:10:53.890+01:002011-03-20T11:10:53.890+01:00@Hugi
Én sem tudom mindig elhasználni egy hét alat...@<a href="#c7039470743480913079" rel="nofollow">Hugi</a><br />Én sem tudom mindig elhasználni egy hét alatt, tovább is tárolható.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-248046524568892500.post-70394707434809130792011-03-20T10:16:04.158+01:002011-03-20T10:16:04.158+01:00Szia!
Én is így csinálom, mert tényleg összehasonl...Szia!<br />Én is így csinálom, mert tényleg összehasonlíthatatlanul jobb, és amúgy is, miért dobjam ki a megmaradt szikkadt zsömlét?<br />Én nem mindig tudom elhasználni egy hét alatt, de amikor sok gyűlik össze, olyankor kifejezetten olyan ételt tervezek, amihez fel lehet használni.<br />Jó ez a bejegyzés!<br />Üdv, HugiHugihttps://www.blogger.com/profile/09763404319962611862noreply@blogger.com