Málnás joghurtos muffin


Fanyarkás, nem túlságosan édes, málnás finomság, amelynek az összekeveréséhez 2 percre van szükség.




Hozzávalók: 8 nagy vagy 12 kisebb muffinhoz

240 g finomliszt
100 g cukor
2 tojás
1/2 dl olaj
1/2 dl hideg víz
1 kispohár natur joghurt
2 kávéskanál sütőpor
150 g málna

Elkészítés:

Az egész tojásokat a cukorral habosra keverem robotgéppel, hozzáadom az olajat, elkeverem, majd a vizet is, végül a joghurtot. Hozzáadom a sütőport és a lisztet, homogénre mixelem.
A muffinforma aljára 1 kanál tésztát teszek, rá 4-5 szem málnát, kissé belenyomkodom, beborítom újabb kanál tésztával, hogy ellepje. Előmelegített sütőbe teszem.

Sütés: Alsó sütés légkeveréssel, 170 Celsius fok, 20-25 perc


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

@templatesyard