2015. július 31., péntek

Rebarbara fagylalt

0 megjegyzés

Rebarbara fagylalt



Hozzávalók:
300 g rebarbara
150 g cukor
3 dl habtejszín
1 teáskanál keményítő
kevés víz

A rebarbarát meghámozom, és kevés vízben puhára főzöm. Az utolsó pár percre hozzáadom a cukrot, és erős forralással sziruposra főzöm.
A keményítőt kevés vízzel csomómentesre keverem, és a forró rebarbarához adom, sűrűsödésig keverem.
Botmixerrel homogénre mixelem, hagyom kihűlni, és pár órára hűtőszekrénybe teszem.
A tejszínt habbá verem, óvatosan elkeverem a rebarbarával, fagylaltgéppel elkészítem.

Megjegyzések

0 megjegyzés ehhez: "Rebarbara fagylalt"

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com