2011. június 1., szerda

Fűszeres csirkeszárnyak

3 megjegyzés

Amikor az egyik bevásárlóközpontban ismét azzal szembesültünk, hogy a jobb minőségű virslik legolcsóbbikának kilója 1500 Ft, ellenben a csirkeszárny mindössze 560 Ft, a kérdés, hogy mi legyen holnap vacsorára, eldőlt. Fűszeres csirkeszárnyak. Bepácolom, a sütő megsüti, semmi munka. Mi a családban egyébként is imádjuk lecuppogatni a szárnyat, kivétel nélkül.
A recept teljes egészében olvasható a Büfében.

Megjegyzések

3 megjegyzés ehhez: "Fűszeres csirkeszárnyak"

Bianka írta... [Válasz erre...]
2011. június 1. 14:19

Nagyon finom lehet

Illéskrisz Konyhája írta... [Válasz erre...]
2011. június 3. 21:20

Én is pont így vagyok vele...Inkább a csirkehús, mint a pépes szója, virslinek álcázva...
Nagyon guszta, gyönyörű piros!

Fondantina írta... [Válasz erre...]
2011. június 7. 19:19

Szia,
Én Kolozsváron vagyok egyetemista, Kommunikáció és PR szakon és a szakdolgozatom témája a A gasztroblogok és a vendéglátóipari PR kapcsolatának elemzése. Ennek az elkészítéséhez szeretném kérni a segítséged. Egy online kérdőívet kellene kitölteni (10 kérdés). Ezekre lenne jó, ha minél részletesebben válaszolnál. A kérdőív ezen a címen érhető el: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/457802771/1/
Előre is köszönöm a segítséget.

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com