2010. október 24., vasárnap

Blogajánló - My simple days

3 megjegyzés

Nem gasztrotémájú blogot ajánlok a figyelmetekbe, és főleg nem is csak nektek olvasóim, akik többnyire családanyák vagytok, hanem fiaitoknak, lányaitoknak és párotoknak is.
Nyílt titok, már többször megírtam, hogy eddigi életem túlnyomó részét Szegeden éltem, s ma is ezer rokoni szál köt oda - édesanyám, s már két legnagyobb gyermekem is ott él -, engem csak elvetett az élet tíz évvel ezelőtt ide, a világ végére, Zalába.
Véletlenül találtam rá egy hölgy blogjára, amely annyira személyes, tanulságos és érdekes volt, hogy elejétől végigolvastam, s azután mindennap nyomon követtem. Az ő ismeretségi körébe tartozik az a szegedi fiatal, akinek a blogját ajánlom szíves figyelmetekbe. Így találtam rá én is. Nem tudom, hogy örül-e majd neki, ha több olvasója lesz ezáltal, de abból indulok ki, hogy valószínűleg azért ír blogot, hogy megossza másokkal az életét és a gondolatait. Ezért hát remélem, nem fog megharagudni.
Ebben a blogban egy olyan fiatalember ír, akit nagyon megkedveltem, és bár ritkák az írások, mégis folyamatosan figyelemmel követem régóta. Párjával együtt két nagyon szerethető szegedi fiatal, akiket lehet, hogy ha véletlenül látnánk, akkor elhamarkodottan alkotnánk véleményt róluk.
Érdemes a blogot az elejétől elolvasni, és a bejegyzések egymásutánja kirajzol előttünk egy nehéz sorsot, valahol képet kaphatunk arról, mi az, hogy élet, szerelem, zene, vidámság, betegség, szív, szenvedés, fájdalom, s mindez ezzel a címmel: My simple days, ahol a fejlécben Shreket látjuk, a csúnya mocsárlakót, akinek szíve van. A blog az oldalsávomból is elérhető.

Megjegyzések

3 megjegyzés ehhez: "Blogajánló - My simple days"

Névtelen írta... [Válasz erre...]
2010. október 26. 15:27

Az ostyasütő vagyok, akit nem rég "tanítottál" meg piskótát sütni és máglyarakást is készíteni és szegedi, aki 30 éve nem Szegeden él, de közel Szegedhez,millió kötődéssel!!!
Véletlenek pedig nincsenek!!!

Cicuska írta... [Válasz erre...]
2010. október 26. 18:35

Szia Anya!
Zalaegerszegi vagyok, innen a világ végéről. Viszont gyermekkorom nyarait Szeged mellett töltöttem, de laktam is Szegeden négy évet. Értem amit írsz és érzem, amit érzel erről. Soha nem fog változni.

Éva

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2010. október 26. 23:20

Akkor mindkettőtökkel földik vagyunk! :D

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com