2010. szeptember 17., péntek

Pirított padlizsán

2 megjegyzés


A padlizsánt 1 cm vastag karikákra vágom. A vasserpenyőt (vagy teflon) felforrósítom. A padlizsán karikákat egyenként ecsettel bekenem olivaolajjal egyik felükön, és ezekkel lefelé a serpenyőbe teszem. Erős lángon 1-2 perc alatt mozgatás nélkül lepirítom. Ekkor a felül lévő felüket is beecsetelem olajjal, majd megfordítom őket, és ott is megpirítom. Csak a tányéron sózzuk, mindenki magának.

Megjegyzések

2 megjegyzés ehhez: "Pirított padlizsán"

Bianka írta... [Válasz erre...]
2010. szeptember 18. 8:21

Elkérhetném ebédre :))) Köszönöm

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2010. szeptember 18. 9:57

@Bianka
Természetesen :)

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com