Megállás nélkül szakadt ma az eső, így kútba esett a bográcsban főzés ötlete. Sebaj, bent a gázon, vaslábosban megfőtt a sertéspörkölt, ahogy illik nokedlivel és tejfölös uborkasalátával tálalva, jóféle rizlinggel leöblítve.
Ti mit főztetek a Nemzeti Gulyás Napon?
Megjegyzések
11 megjegyzés ehhez: "Részt vettünk az I. Nemzeti Gulyás Napon"
2010. augusztus 28. 19:09
Nagggyon guszta! Gondolatban Veled főztem, én meg gulyáslevest, Alföldit:-))
2010. augusztus 28. 19:10
Láttam! :D
2010. augusztus 28. 19:12
Ez nagyszerű. Úgy, hogy pörkölt, hát majdnem lényegtelen. Még készen is. De így lépésekre bontva valami egészen más. Varázsa lett. Én az első 5 képig jutottam, aztán a felkockázott marha ment a hűtőbe és a továbbiakban lecsóvá lényegült, mivel eltevésben voltam. De ettem is belőle, akkor érvényes?
2010. augusztus 28. 19:17
@Mrsmamó
Abszolut érvényes!
2010. augusztus 28. 20:11
Annyira jól néz ki!
2010. augusztus 28. 20:32
Nagyon guszta és szépek a képek. :)
2010. augusztus 28. 20:42
Én ma "csak" paprikás krumpliig jutottam, de a pörköltalap már kész a holnapi pulykacomb pörkölthöz. Nálunk mostanában ez a sláger....
2010. augusztus 28. 20:50
A paprikáskrumpli jó a Gulyás Napra! Részt vettél :D
2010. augusztus 29. 10:52
Micsoda képek, micsoda finomság
2010. augusztus 29. 12:41
Szép a hús textúrája a képeken.
üdv. Trendo a Gastrodamustól
2010. augusztus 30. 20:55
Nagyon-nagyon szép!
Gratulálok!
Baráti üdvözlettel:
Csíki Sándor
FOOD & WINE
Megjegyzés küldése