2010. február 12., péntek

Lepényhal

1 megjegyzés

Fagyasztott lepényhalfilé sütve. Finom ebéd kerekedett.


A halszeleteket kiengedem és papírtörlővel leitatgatom a vizet róla. Egy csapott evőkanál finomlisztbe fehérborsot, őrőlt mustármagot, őrölt gyömbért és kurkumát rakok, épp csak késhegynyit mindegyikből. Elkeverem a liszttel a fűszereket, és a halszeleteket megszórom vele. Felforrósított vajon mindkét oldalát pár percig sütöm. Azonnal tálalom, néhány csepp citrommal is megcsepegtetem.

Megjegyzések

1 megjegyzés ehhez: "Lepényhal"

Araniel írta... [Válasz erre...]
2010. február 12. 13:44

Ez nagyon egyszerű. És pont ezért ilyen jó. Semmi túlbonyolítottság. Nagyon tetszik, ki fogom próbálni :)

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com