2009. november 24., kedd

Fokhagymás dagadó

3 megjegyzés



Ennél egyszerűbb étel nincs is. Egy kilós dagadót besózok és befűszerezek, majd sütőzacskóba teszem. Kb. 160-170 fokon másfél órát sütöm. Ha kész, a húst kiemelem, a visszamaradt pecsenyelét kanálka keményítővel besűrítem.
A mostani fűszerezés ez volt: 2 gerezd szétnyomott fokhagyma, kávéskanál pirospaprika, 2 kávéskanál paradicsompüré, őrölt bors és őrölt gyömbér. Ezt egy kanál vízzel összekeverem és a húst bekenem vele.

Megjegyzések

3 megjegyzés ehhez: "Fokhagymás dagadó"

szepyke írta... [Válasz erre...]
2009. november 24. 14:10

Egyszerű és nagyszerű!:)

Yasmine írta... [Válasz erre...]
2009. november 24. 14:38

Én is nagyon szeretem, nálunk is sokszor készül. Megint gyönyörű a fotó! :)

duende írta... [Válasz erre...]
2009. november 24. 21:02

Én is imádom! :)
És azzal a haragoszöld brokkolival irtó gyönyörű! Jól mutatnak együtt - mint egy festmény!

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com