2009. szeptember 5., szombat

Májgaluska

6 megjegyzés

The recipe in English





Hozzávalók:
2 csirkemáj
1 tojás
1/2 fej (kicsi)vöröshagyma
3 szál petrezselyemzöld
1 evőkanál finomliszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 szeletke vaj

bors


A hagymát nagyon apróra vágom.









A májat késsel elkaparom.









A petrezselyemzöldet felaprítom.










A vajat felforrósítom, megdinsztelem rajta a hagymát. Hagyom kihűlni.









Hozzáadom a petrezselyemzöldet, a tojást és a májat. Sózom, borsozom. Összekeverem.








Beleteszem a lisztet és a zsemlemorzsát...










...összekeverem.










Teáskanállal...










...a forró levesbe szaggatom. Kb. 5 percig főzöm.

Megjegyzések

6 megjegyzés ehhez: "Májgaluska"

Andi írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 5. 17:22

Ez a fiúk kedvenc levese! Milyen szépek a képek!

Mónika írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 5. 20:16

Nagyon finom tényleg. Mi is imádjuk.Én is így csinálom.

Mian írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 6. 7:54

Nálunk is nagy kedvenc a májgaluska. A fotók csodásak! :)

ihigabi írta... [Válasz erre...]
2010. november 27. 12:43

Most készítettem először és jól bevált ez a recept. Jók a képek!

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2010. november 27. 13:37

@ihigabi Örülök neki!

Maria írta... [Válasz erre...]
2012. április 17. 18:29

Szia, Én a hagymát megpiritom és egy kicsi pirospaprikát is teszek bele. Isteni.

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com