Kókuszkrémes palacsinta





Tegnap este palacsinta volt vacsorára. Itt volt nálunk egy vedéggyerkőc is. Nem csináltam nagy faksznit, kisütöttem a palacsintákat, elővettem, ami töltelékként szóba jöhet. Málna- és baracklekvár, darált dió, mák és persze kakaó, fahéj és porcukor. Igenám, de annyit sütöttem, hogy másnapra is maradt vagy 10 db. Gondoltam, jó lesz ez az ebédhez desszertnek. De hogy tényleg desszert jelleget öltsön, készítettem egy kókuszpudingkrémet, és egy csészényi csokiszószt. A palacsintákat megtöltöttem a kihűlt kókuszpudinggal és feltekertem. Egy tányéron felsorakoztattam. Megcsináltam a csokiszószt is, kihűtöttem. Ebéd után senki sem tudott már deszertet enni, így egy óra múlva jelentkeztek a fiúk édességért. Ekkor a megtöltött palacsintákat a mikróban 15 másodperc alatt langyosra melegítettem, meglocsoltam a csokiszósszal őket, kókuszreszelékkel megszórtam.
Nagyon nagy sikert aratott.

5 megjegyzés:

  1. Nem is csodálkozom, hogy nagy sikere volt!! Meg is nézem a kókusz pudingot nálad!

    VálaszTörlés
  2. ez valami fantasztikusan jól fest... és gondolom mennyei finom is... :)

    VálaszTörlés
  3. A hétszázát, de jól néz ki! Tiszta Bounty, csak gondolom, annál sokkal jobb. Még a pálmafák is eszembe jutottak... :-))

    VálaszTörlés
  4. Tegnap egy az egyben megcsináltam ezt a kompozíciót és nagyon finom! Maradt egy kis puding, amit meglocsoltam a szósszal és ahogy ma reggel megkóstoltuk, hát még jobb, mint palacsintába! Az íze tisztára mint a Bounty csokié :) Biztos még fogok ilyet csinálni :)

    VálaszTörlés
  5. Kriszta: nagyon örülök! Mi is szeretjük nagyon.

    VálaszTörlés

@templatesyard