2009. szeptember 13., vasárnap

Kedves Olvasók!

4 megjegyzés
Mindenkinek köszönöm, hogy ennyi sok színvonalas gasztroblog között ellátogattok hozzám is. Gasztroblogot írni, sűrűn posztolni nagyon időigényes dolog, ezt közületek sokan meg tudnák erősíteni. Emellett eddig is megírtam, ezután is meg fogom írni a véleményem. Természetesen ezzel nem mindenki fog egyetérteni, de ez nem is baj. Mint ahogy van, aki az egyik cukrászda fagyiját szereti, van, aki a másikét. Szerencsére van választék. Olyan hatalmas az internet, hogy mindenki elfér rajta.
Vitákba, pártoskodásokba ezután sem fogok belemenni, mert a munkám, gyerekeim mellett továbbra is szeretnék a hobbimmal is sok időt tölteni. Mivelhogy saját cikkekkel szeretném megtölteni a főzős és a Bloggeres blogom, ezért erre fordítom azt a kevés szabadidőt, ami van.
Én csak azt mondom, főzzünk, együnk finomakat, beszélgessünk a családunkkal, barátainkkal terített asztal mellett. Továbbra is pontosan azt várhatjátok tőlem, amit eddig láttatok, ami pedig nem vonatkozik rám, arra ezután sem fogok reagálni. Ismerem a közmondást, akinek nem inge-gatyája, az ne vegye magára.

Megjegyzések

4 megjegyzés ehhez: "Kedves Olvasók!"

Névtelen írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 13. 20:36

Kedves Wise Lady!
Az alapreceptjeidből a fázisfotókkal könyvet kellene csinálni, DVD-t, bármit, mert nagyon fontos lenne kezdőknek, fiataloknak és újrakezdőknek egyaránt. Még én is sokat tanulok a blogból, pedig több ezerszer főztem az elmúlt harminc év alatt.
Üdvözöl: Podruzsik

Wise Lady írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 13. 20:44

Tudod, könyvet már nem nagyon vesznek. Az internetet viszont megnyitják. Nem gondoltam haszonszerzésre, hobbiból írtam a blogot, meglepett a sikere. Gondolkodom :) Mindenesetre köszi az ötletet :)

Mónika írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 13. 21:12

Kukk be hozzám!:))

Andi írta... [Válasz erre...]
2009. szeptember 14. 8:32

Csak most értem el idáig,s én csak annyit tennék hozzá,hogy én nagyon köszönöm a rengeteg segítséget amit kapok Tőled,s szerintem vagyunk így egypáran,még ha nem is kommentelnek mások. Azt gondolom,hogy nem sok ilyen önzetlen, segítőkész ember van. Ennyi! S én is lezárom a témát,mert szerintem sincs értelme vitatkozni oda-vissza.

Megjegyzés küldése

Blogarchívum

Translate this blog

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
this widget by www.AllBlogTools.com

Blogstat

eXTReMe Tracker

online


Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin
 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com